Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Van, hogy sokszor abban az esetben sem mertek kezdeményezni egy nőnél, ha az illető finoman, de kimutatja a tetszését? Tovább lent. 35+-os korosztály válaszát várom elsősorban.
Nincs.
Bármi belefér, lévén, még sosem udvarolt így nekem nő, tehát nem utasítanám vissza, ha a csillárról ugrana rám, akkor se.
De persze ti csak sírjatok ezek után, akik nem közelednek felétek, megérdemlitek egymást.
32F
Nem igazán. A legkisebb dolgok is könnyen leesnek. Ha egy férfi társaságát keresi egy nő, kedves vele, már az elég gyanús, és zöld lámpát mutat a legtöbb férfinak, és nekem is. Pedig ebben még semmi vonzalmi dolog nincs.
Lehet visszatartó erő a továbblépésre így is, de az nagyon nem a bátortalanság lesz, hanem a feleségem pl. Vagy szimplán csak az, hogy nem szimpatikus a nő. De persze jól esik ha vonzónak tartanak, csak nem tudok mit kezdeni az infóval.
Én mindig attól félek, hogy hiába is küld jeleket a nő, neki akkor is van épp egy aktuális társa. Mert pl.: a jel csak barátkozásra vonatkozna.
De ki tudja ezt kiolvasni? (F40)
Na ez engem is nagyon érdekel.
Én is kezdeményezem a beszélgetést, az én szemszögemből szerintem látnia kellene, hogy érdekel és teljesen úgy érzem én is őt, mégsem lép.
Nem tudom mi van ilyen helyzetben. Mégsem akar annyira közelebb kerülni vagy mennyi jel kellene még, hogy merjen..
Nem minden férfi kedveli a női kezdeményezést. Belső ellenállásuk alakul ki.
FINOMAN kell csinálni a "sokat érő" (becsülendő) férfiaknál.
Persze aki csak meg akar dugni, az ugrik minden jelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!