Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PASIK nem szeretik a kezdeményezős nőket, leginkább a 30-as korosztályú pasikra gondolok, ez igaz?
az én párom 33éves sportoló és azt mondta,hogy ha én kezdeményeztem volna azaz tényleg durván rányomulok akkor csak megfektetni kellettem volna Neki de így meg élvezte,hogy nem adom magam könnyen..és a túl kihívó ruhákat sem preferálta..:)
21/L
Erről megoszlanak a vélemények.....
Ha tetszik a lány és nem egy rib@nc akkor nincs ellenemre ha kezdeményez...
De az sem okoz gondot ha nekem kell kezdeményeznem!
De amit az első válaszoló írt..háát szerintem egy lány nem csak akkor tűnhet könnyű vérűnek ha ő kezdeményez, hanem ez fordítva is lehet igaz, hogy a cicababa azt várja h kiteszi magát..aztán az olvasható le a fejéről, hogy "basszatok meg ha jó csávók vagytok"
Magambol kiindulva, ez nem igaz! Szerintem ez nem korosztaly hanem szemelyfuggo. Mi zarkozottabb pasik szeretjuk a ramenosebb noket. Ha amugy is tetszik a no nyugodtan kezdemenyezhet. Kulonben is mindig a no valalszt, csak a legtobb ferfi nem tud rola :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!