Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen van még esélyem a 14-16 korosztályú lányoknál?
ja baromi könnyű náluk bevágódni.te mész be a boltba cigiért piáért és máris menő vagy szimplán csak a korod miatt.
én 24 vagyok de engem is érdekel ez a korosztály
Csak azért, mert úgy gondolod, hogy őket könnyebb gerincre vágni, nem jelenti azt, hogy esélyes is vagy.
Gondolom, oka van, hogy nem volt még nőd, és az nem az, hogy légpuskával űzted el őket az ajtó elől, meg kirugdaltad az ágyadból a bombázókat. :P
Amennyiben CSAK az motivál, hogy most már nagyon kéne valaki, és egyéb szempont nem számít, szerintem keresgélj az elvált anyukák között, cirka 25-35 éves korosztályban, sokkal nagyobb eséllyel indulsz, és az apjuk sem fogja letépni a golyóidat, hogy a füledre akassza. :D
Rengeteg csinos nő van köztük, ápoltak, RUTINOSAK, és az a legnagyobb gondjuk, hogy nem kellenek senkinek, pedig nekik aztán vannak már vágyaik. ;)
Jóhogy!
Simán!
Ember!
tegnap én is házibuliban voltam (csajommal sajna), és én voltam a rangidős 21 évesen.....;)
a többiek mind 15 16 17 18 éves csajszeek....hmmmmm
nem lett volna ott a bnőm....áhhhhhh tuti megcsalom.....így egyik szemem sír, a másik nevet, hogy ott volt....
És még1 buknak a főiskolásokra.....rohadtul...:D XD
még így is nemsok kelett volna, hogy összejöjjek egyik csajszival...de mint mondom ott volt asszonyom...:S de szeretem...
1. 13:31!
Nem minden 15-16 éves olyan,amilyennek te leírtad!
Te is gondolkodj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!