Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál mit jelent az ha valaki simán érdeklődő vagy akar is valamit?
tudom hogy mit jelent, csak nem tudom hogy milyen helyzetben vagyok, az kavar be nagyon ,hogy a lány nagyon közvetlen ,sok haverja van
viszont ,mindig olyan baromi aranyosan bír nézni mikor rámköszön, a gond az hogy már 2 hete ez van. szval nem tettem semmit eddig azért hogy haladjon a dolog..2x ráírtam fészen ennyi..nem olyan volt mint aki leszarja a másikat ,de nem is vettem ki egyértelműen hogy nagyon érdeklődik
bármit jó tanácsot elfogadok ,vagy saját sztory
18f
Szerintem annyi hogy a lány érdekesnek talál és meg akar ismerni.Ha nem mutatsz iránta érdeklödést összezavarhatod.Az nem baj ha sok haverja van fiukból,de légy óvatos ha olyan lány hamar megunhat.
PL.A munkahelyemen történt hogy 3 hónapig sem dolgoztam ott és egy ottani lány mindig próbálkozott és beszélgetni akart velem hogy megismerjen.Belementem és találkozgattam vele.És ott derült ki hogy a lánynak van barátja aki mellett unatkozik és én elég izgis voltam neki.
szia, ismét egy lány.
szerintem se éld bele magad, de ez nem azt jelenti, hogy egyértelmű nem a válasz. lehet hogy bejössz neki. nem tudom mennyire közeli ismerős, de ha elhívod randizni, egyértelmű választ kapsz. ha összejön a randi, hívd el egy cukrászdába vagy kávézóba, ahol beszélgetni is tudtok, semmiképp se moziba! :) sok sikert.
nagyon szkeptikus vagyok, hogy ebből bármi is lehetne ,főleg ezzel a hozzáállással amit mostanság folytatok, jó az emberismeretem , viszont az önbizalmam kevés
ezzel a párossal gyakorlatilag megmondtam a tutit ,miért nem jöhetne össze a dolog.. annyira utálom azt az érzést mikor elkezd leszarni a lány, kiábrándul belőlem ,mert olyat teszek:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!