Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség lányoknál az elfolyás és az orgazmus között?
Figyelt kérdés
Azt már tudom h a kettő nem egy és ugyanaz... De míg a páromnak orgazmusa csak 2 szer volt szinte mindig elfolyik... mik az orgazmust kiváltó okok???
18f
2011. júl. 23. 23:31
1/10 anonim válasza:
BMW, nercbunda, gyémántkarkötő...
2/10 anonim válasza:
CSió izgatás, plusz a G ponthoz való hozzáérés... (Onnan tudod, hogy az a G pont, hogy kicsit keményebb ott a réteg, ha elégg "élvezteted" akkor "megpuhul" És váladék termelődik benne. Konyhanyelven pár szóban ennyi.
5/10 anonim válasza:
DarkT, azért írtad oda utólag a korodat, mert úgy gondolod, menő vagy hogy 13 évesen ilyeneket tudsz? inkább menjél legózni, vagy wow-ozni. ne itt olvasgass.
6/10 anonim válasza:
Mi a frászkarika az az elfolyás??
7/10 anonim válasza:
D Ezt én se hallottam még így :DDDD gondolom,hogy nedves:/ :))))
8/10 A kérdező kommentje:
nedves de valami iszonyatosan és ez már folyik, kb elélvezés...
2011. júl. 24. 13:29
9/10 anonim válasza:
Aha, szóval k.b úgy lehetne lefordítani a kérdésed, hogy mi a különbség aközött, hogy felizgult, és aközött, hogy orgazmusa van.
Hát kb. egy orgazmusnyi a különbség.
10/10 ratchris válasza:
Ha "elfolyik" akkor izgult fel igazán,na akkor ne hagyd abba és nem csak kettő lesz az orgazmusok száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!