Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen van még esélyem a 14-16 korosztályú lányoknál?
Látom megint megy itt az álszenteskedés, hogy "én aztán soha nem jöttem össze idősebb pasival/fiatalabb csajjal."
Ne aggódj, a 10-en évesek a legnagyobb ribancok. Csak az számít nekik, hogy idősebb pasijuk legyen, akivel fel lehet vágni a barátnők előtt, aztán meg jönnek, hogy ők korábban érnek, meg az érettebb pasikat tartják vonzónak stb. Úgyhogy igen, van esélyed.
posvány béka az apád f*sza!
Mit képzelsz te magadról?
Remélem jó megcsal a pasid és koppansz egy nagyot....
Nem tehetek róla hogy rámrepültek. Elhajtottam őket! megcsalás nem volt, és ha lett is volna, pont semmi közöd hozzá!
Én ilyen öreg pasival mint te, nem kavarnék, mit akarsz te tőlünk, basszus, hát amikor én 26 leszek, te már majdnem negyven, öregedő férfi, nem hiszem, hogy normálisak vagytok ti ott a 25-35 között! Mindegyik a gimink körül szaglászik, a hülye osztálytársaim persze beszhoppják, áh tökgáz.
Menjél a saját korosztályodhoz, keressél az érett, 25-30 éves nők között, vénség te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!