Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiúktól és lányoktól érdeklődném hogy melyek azok a témák amikről szívesen beszélgetnétek 1 ellenkező nemű de azonos korosztályú egyeddel? Rem érthető (kort és nemet ha írnátok leköteleznétek)
World of Warcraft . Grand Theft Auto . Leauge of Legends . RuneScpae . Metin2 . Én kicsi tanyám .
18/f
Bármiről.
Suli, munka, az élet nagy dolgai, bulik, szex...
18/L
semmiről, ha nem jófej akkor hagyjon békén, ha fiú ha lány
ha az és még jó nő is akkor rohadjon meg...
Mivel én lelkizős alkat vagyok, ezért szeretném, ha a másik is az lenne, hogy ha értené, hogy miről beszélek. Ha érzem, hogy nem érti, akkor valamiért van bennem egy ilyen reflex, hogy nem sokat beszélek, elcsöndesedem. Viszont ha ez megvan, akkor jöhet bármi, ami neki van nekem fontos.
19/L
Zene, filmek, könyvek, filozófia, elmélkedés gyakorlatilag bármiről, álmok/fantáziák (nem csak szexuális jellegűek), abszurd/furcsa/extrém jelenségek/dolgok. Mondjuk így első végiggondolásra. Amúgy meg nyitott vagyok nagyon sokféle beszélgetésre, sőt, ha valami olyan foglalkoztatja, amiben nem vagyok otthon, akkor semmi akadálya, hogy utánajárjak a témának a kedvéért. :) Ami nem érdekel, untat, taszít: divat, celebek, szélsőséges politikai gondolkodás és a berúgós buliélmények.
f/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!