Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elvárják hogy egy férfinek legyen saját lakása,autója,minimum 600 ezer nettója?
Mármint az olyan férfitól aki udvarol neked.
Ha igen akkor kommentbe fejtsd ki hogy ettől még te nem számítasz e anyagias nőnek? És hogy téged érdekel a férfi személyisége meg minden csak hát pénz nélkül az kevés hogy vele kapcsolatod lehessen.
Ha nettó 600 nem is,de nettó 300 legyen már meg azért...Vagy minimum annyi, amennyiből saját magát el tudja tartani és még félre is tud tenni havonta 80-100 ezer forintot. És igen, legyen autója is (nekem is lesz majd). Kivéve, ha környezettudatosságból nincs neki, azt megértem. Saját lakás előny, de ha a leendő párjával szeretné megszerezni, azt sem bánom.
Számítanak a belső értékek, mert ha -ugyan nettó 600-at keres, van saját autója és lakása/háza,de- egy nárcisztikus kis gci, aki nem bánik velem jól, azzal kitörölhetem az alfelemet.
20
Mi a baj az OKJ.val?
Merlegképes könyvelő OKJ.val (12 ev tapasztalattal) van meg a netto 550. És nem szakadok meg, és otthonról dolgozom! 😏😏
Mennyire fos ez az egész. Már az elején azon megy a matek, hogy a másik keresetével milyen szintű anyagi jólét várható.
Undorító ez az egész világ. Sokkal jobb a gyerekkori szerelem. Ott még ez a fajta anyagias gondolkodás nincs ilyen szinten jelen.
Persze értem én az anyagi részét is de akkor is undorító.
23
Igen, valóban borzasztó, hogy az emberek nem maradnak meg infantilis, homrontúltengéses kiskamaszok szintjén.
Azért írtam 35-öt, mert addigra azért a legtöbb ember már egy kb. 10 éve építi a karrierjét, dolgozik, de valóban, részlet kérdés, és abban is egyetértek, hogy butaság társadalmi elvárás szerint ítélkezni, hogy xy éveskorra miket illik felmutatni.
Nyilván bárki elveszítheti a külső körülményei miatt a lakhatását, és nem bíráskodok senki felett, vagy nézem le azokat, akik mondjuk nem állnak a fent leírt ponton, de a kérdés konkrétan a randizásra és a párkapcsolatokra vonatkozott, és nekem pl. 30 éves nőként nem mindegy, kivel kezdek pl. családalapításba, komoly, hosszútávú kapcsolatba
Aki bármi miatt anyagilag, lakhatásilag nagyon rosszul áll, annak szerintem komolyabb problémái és prioritásai is vannak az életben, mint a randizás.
A FÉRFIAK elvárják hogy egy NŐ SZÉP LEGYEN, LEGYEN VÉKONY, LEGYEN NSGY MELLE?
Mármint az olyan NŐKTŐL akiKEL SZÓBA ÁLLSZ?
Ha igen akkor PRIVÁTBAN fejtsd ki hogy ettől még te nem számítasz e FELSZÍNES FÉRFINEK? És hogy téged érdekel a NŐ személyisége meg minden csak hát VÉKONYSÁG, SZÉPSÉG nélkül az kevés hogy vele kapcsolatod lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!