Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak sokan, hogy minimum 15 évvel fiatalabb nőt akarok magam mellé? 37F
Ez az egyetlen módja, hogy elkerüljem ezt a katasztrófát:
Az első képen 32 éves a nő, a másodikon 57.
Nekem aztán édesmindegy, milyen korú nőt akarsz magad mellé, de gondolom vágod, hogy kb az összes 22 éves nő öklendezik egy átlagos 40-hez közelítő fazontól, aki rájuk nyáladzik 🤗
Tudom, te 190+ jóvágású topmenedzser vagy, Clooney sármjával és minden esélyével, azért szomorítod itt a népet a hülyeségeiddel.
Ilyet én is tudok: "nekem csak fiatalabb pasi kell, hogy elkerüljem ezt":
Ennek is annyi értelme van, mint a te agymenésednek.
24 Jó de az elsőn smink nélkül van a csaj. Az az igazi, mikor alig kell sminkelni.
Egyébként meg a sok szemfestéktől évek alatt szerintem fogy a szempilla, úgyhogy ebben a férfiak jobban állnak, mert nekik békében van hagyva a szemük. Csak nekik meg szegényeknek a kopaszodás a nagyon cikis, mert azért mégis milyen jó lenne ha sokig tartana a hajuk.
...és milyen jók azok a jól tartott 40-50+-os testek! Nagyon szeretem öket!
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!