Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csodálkoznak sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak sokan, hogy minimum 15 évvel fiatalabb nőt akarok magam mellé? 37F

Figyelt kérdés

Ez az egyetlen módja, hogy elkerüljem ezt a katasztrófát:

[link]

Az első képen 32 éves a nő, a másodikon 57.

2022. dec. 21. 17:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
20- a 2-es konkrétan két 25 éves meg egy 19 éves lányt savazott, hogy túl öregek, mert szerinte az a finomságos, ha a partner 14 év körüli. Szó nem volt fiatal lányokról való távolságtartásról, az teljesen normál, ha egy huszonéves lány a szabad akaratából összejön egy 30+-os pasival, de a gyerekmolesztálás nehogy már vicces legyen.
2022. dec. 22. 05:10
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem aztán édesmindegy, milyen korú nőt akarsz magad mellé, de gondolom vágod, hogy kb az összes 22 éves nő öklendezik egy átlagos 40-hez közelítő fazontól, aki rájuk nyáladzik 🤗

Tudom, te 190+ jóvágású topmenedzser vagy, Clooney sármjával és minden esélyével, azért szomorítod itt a népet a hülyeségeiddel.

2022. dec. 31. 14:49
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet én is tudok: "nekem csak fiatalabb pasi kell, hogy elkerüljem ezt":

[link]

Ennek is annyi értelme van, mint a te agymenésednek.

2022. dec. 31. 14:53
 24/28 anonim ***** válasza:

Én nem kerülném el ezt, sokan 50+-osan jobban néznek ki, mint bármelyik huszonéves.

[link]

2022. dec. 31. 15:24
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
23 Hu bakker kár érte
2022. dec. 31. 15:46
 26/28 anonim ***** válasza:

24 Jó de az elsőn smink nélkül van a csaj. Az az igazi, mikor alig kell sminkelni.

Egyébként meg a sok szemfestéktől évek alatt szerintem fogy a szempilla, úgyhogy ebben a férfiak jobban állnak, mert nekik békében van hagyva a szemük. Csak nekik meg szegényeknek a kopaszodás a nagyon cikis, mert azért mégis milyen jó lenne ha sokig tartana a hajuk.

2022. dec. 31. 15:51
 27/28 anonim ***** válasza:
26# Liz Hurley smink nélkül is jobban néz ki, mint a huszonévesek háromnegyede, vannak róla paparazzi fotók dögivel. De a személyes környezetemben is vannak ilyenek, tizen-huszonéves lányok áradoznak 40-50+-osokról, hogy bár olyan testük, külsejük lehetne.
2022. dec. 31. 16:02
 28/28 anonim ***** válasza:

...és milyen jók azok a jól tartott 40-50+-os testek! Nagyon szeretem öket!

40F

2023. febr. 1. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!