Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nőre hajtok. Miért csodálkoznak ezen az ismerőseim? És miért nem fog összejönni? (Mindenki ezt mondja.)
Volt osztálytárs (régen nem igazán beszéltünk), most viszont vidáman beszélgetünk, egész jól elvagyunk, már szervezek egy állandó közös programot (sajnos kell egy konkrét ürügy, hogy egy társaságban legyünk).
Az ismerőseim jó része vagy elítél miatta, vagy csodálkozik... de miért?
És persze mindig hozzáteszik, hogy nem fog összejönni, mert nem fog válni... szintén miért?
30 évesek vagyunk
Miért? Miért?
Az öcsém 4 évesen tett fel ennyi kérdést, aminek se füle se farka,csak miért?
Nála azért megbocsátható.
Azért,mert a hasonló szituk
99%-ban ráb4szás.
30 körül ezt már szokták kapiskálni az emberek.
Szerintem csak furcsa nekik,hogy ez benned fel sem merül.
Egyébként igen van az az 1%.
De te nem oda tartozol.Süt a leírásodból a ki sz4rik nagyobbat hozzáállás.
Nincs gyerek (akkor eleve nem próbálkoznék).
"később ugyanúgy megteheti ezt a ti kapcsolatotokban is" Én ebben nem hiszek, már nem az '50-es évek kommunizmusában élünk. Egyrészt lehet válni, másrészt én abban hiszek, hogy egy kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell, és ha ezt valaki kihagyja, akkor persze hogy más kezd el foglalkozni a párjával... nincs ebben semmi rossz.
"Az öcsém 4 évesen tett fel ennyi kérdést, aminek se füle se farka,csak miért?" Egy eleve értelmetlen válaszra mégis milyen kérdést lehetne feltenni?!
Akkor ebből le is vontad a következtetést, hogy biztos azért nem annyira boldogok, mert nem házas nővel/férfivel kezdtek.
Amúgy meg semmi gond, csináld, ahogy jónak látod, aztán majd rájössz, hogy mi jelent az ok-okzat egy ilyen történetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!