Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hónapok/évek óta nem szexeltek a párotokkal, miért csodálkoztok, ha félrelép?
Két éve nem nyúl hozzám a férjem egy ujjal sem. Pedig nem híztam el, szép, igényes vagyok. Folyamatosan udvarolnak nekem a férfiak? Akkor most megcsalhatom?
Nem teszem
A férfiak meg a nők szerintem kicsit másképp működnek.
A nő libidója akkor van rendben, ha a párkapcsolat többi része működik. Ha a párja/férje nap közben is megdicséri, részt vállal a hazimunkában, meghallgatja, vannak közös programok, stb.
Amíg a kapcsolat ilyen téren rendben van, addig van kedve esténként ágyba bújni.
A férfiaknál inkább fordítva van: akkor képesek normálisan, társkent viselkedni, ha elegendő szexet kapnak.
Ha valahol megbillen a dolog, akkor kialakul egy spirál és egyre szarabb lesz az egész.
Ha pl. a férfinek van egy olyan életszakasza, ami miatt kevesebbet foglalkozik a nővel, pl. munkahelyváltás, túlzott megterhelés stb, akkor a nő nem érzi a szeretetet, nem lesz kedve a szexhez, amitől a férfi meg frusztráltabb lesz és úgy tovább. Vagy fordított esetben, ha a nőnek valami miatt egy ideig nincs kedve vagy nem tud szexelni (pl. szülés után kifejezetten gyakori a libidó csökkenés), akkor a férfi frusztrálttá válik és a kapcsolat többi részébe nem úgy ad bele, ahogy a nő elvárja. És így tovább...
Egyébként lehet jogosnak mondani, hogy ha 2 évig nincs szex, akkor az ember keres máshol. De igazából nem az. Ilyenkor beszélgetni kell, javítani a kapcsolaton, és ha nem megy, akkor külön válni. Nem pedig szeretőt tartani.
Az én férjem se nyúlt hozzám 2 évig. Sőt mindennap elutasított🤷♀️
Elég rosszul éltem meg.... 2 év utàn feladtam közöltem ha te nem teszed meg megteszi más. És ezsem érdekelte . Elváltam és azóta mással élek. De ő se felháborodva semmi. Csak azt a 2 évet bánom ...
No igen. Nálunk is rendben volt a szex. Sőt, az ő elmondása szerint velem mindent ki is mert élni, amire csak vágyott. Heti 2 simán megvolt 18 év után is. Aztán egyszercsak sokat csipogott az a tetves telefon.
Fontos a szex. Nagyon fontos. De nem a legfontosabb. Az önbizalomhiányon pl. nem segít. Ha viszont kifelé a kemény csávót mutatja valaki és nem beszél őszintén a problémáiról, ne csodálkozzon rajta, hogy ezzel nincs teljesen tisztában a másik. ( Főleg, hogy egymilliószor kértem, mondja el, mi bántja, mert nem vagyok hülye, éreztem, hogy baj van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!