Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért csodálkoznak azon a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak azon a nők ha a mostani férfiak egyre kevésbé akarnak házasodni ?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdés/komment van amiben arra panaszkodtok, hogy a férfi nem akar házasodni és 20as éveiben gyereket vállalni ?

Elég gyakori jelenség ma már a válás sajnos és ahol még gyerek is van, itt rendszerint az apa nem jár valami jól a végén.

Nem ritka az sem, hogy az anya válás után él mint hal a vízben az új partnerével az apuka meg fizetheti a gyerektartást és/vagy asszonytartást mellette meg megélni alig tud.

Ezek után miért furcsa az ha egyre kevesebben akarják a házasságal járó kockázatot bevállalni ?

2022. dec. 31. 10:00
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
8%
A megsavanyodott feministák a she.hu-s cikkeikkel megtesznek mindent, hogy a még életképes férfiaknak is elmenjen a kedvük bármitől, aminek köze van a nőkhöz...
2022. dec. 31. 10:03
 2/63 anonim ***** válasza:
95%

Nincs asszonytartas.

A gyerektartást meg nevetségesen kevés. A gyerekre sem elég, nem hogy még az anya nem is jól el belőle.

Az új partner hogy jön ide?

2022. dec. 31. 10:09
 3/63 anonim ***** válasza:
93%

#1:

Ja, mert nem szolgál ki a nejed? Röhejes vagy

2022. dec. 31. 10:09
 4/63 A kérdező kommentje:

#2 az új partner azért érdekes mert ha már együtt is élnek akkor a kiadások is feleződnek. Ettől függetlenül a gyerektartást ugyan úgy kapja.

Az összeg nagyságát nyilván a az anya kevésnek látja az apa meg soknak, ezen kár is vitázni.

A gyerektartás sem lenne gond, ha az elhelyezés nem lenne elfogult.

Hiába tudna az apa jobb életet biztosítani a gyereknek akkor is az anya kapja.

2022. dec. 31. 10:14
 5/63 anonim ***** válasza:
94%

Aha és nyilván csak a nő tehet a válásról, minden nő álma egyedül maradni egy gyerekkel és így nevelni ☺️

Érdekes, hogy csak a női felet említed az új pàrral, arról miért nem írsz, amikor a pasinak van uj nője és még házas is? Ezek után kéne sajnálni egy kis gyerektartás miatt ?

Tudom, egyoldalúan írtam, csakúgy mint te!

Egyébként meg azért félnek házasodni, mert egyik sem akar felnőni és elköteleződni valaki mellett, tudják hogy úgyis máshoz visz a cerka . De minden tiszteletem azé aki ezt bevallja / belàtja és nem kényszeríti így be magát egy házasságba és nem àltatja a másikat.

2022. dec. 31. 10:31
 6/63 A kérdező kommentje:

#5 értem a te nézőpontodat is. Mégis szinte csak nőktől lehet ezt hallani, hogy panaszkodnak amiért a férfiak nem nagyon akarnak elköteleződni.

Azt is értem, hogy miért probléma ez nektek, hiszen egy gyereket mindenki( többnyire) csak olyan kapcsolatban szeretne vállalni ahol adott az anyagi és az érzelmi biztonság is.

A gond a házasaggal járó közös vagyonnal van.

Mennyivel biztonságosabb papír nélkül, ahol ha szétmegy a kapcsolat akkor mindenki azt viszi ami az övé.

2022. dec. 31. 10:42
 7/63 anonim ***** válasza:
90%
Mégis a férfiak sírnak mindig, hogy nem kellenek a nőknek.
2022. dec. 31. 10:43
 8/63 A kérdező kommentje:

#7 megint nézőpont kérdése.

Valószínűleg élőben jót tudnánk vitatkozni ezen.😅

Egyeztünk ki annyiban, hogy mindenki más miatt panaszkodik.

2022. dec. 31. 10:55
 9/63 anonim ***** válasza:
17%

Ezen az oldalon teljesen felesleges ilyen jellegű kérdéseket feltenni.

A legtöbb nő itt karót nyelt, önértékelési zavaros, önmagával is napi szinten harcban álló szerencsétlenség.

Ugyan ez igaz a hímekre is, akik a saját fajtájuk szégyenei, hogy mindenért a pina nagyhatalmat hibáztatják.

Szóval összességében itt leginkább az alja tevékenykedik. Mert nekem senki ne mondja, hogy a normális emberek napi 6-8 órákat is képesek ebben a kategóriában köpködni egymásra. Férfiként én sem vagyok 100-as, nem is vitatom. De azok a kivert nők sem, akik itt kötelességüknek érzik minden egyes, a fajtájukat megkérdőjelező kérdés alá azonnal beböfögni a begyakorolt mantrát.

Először a lelki békéteket találjátok meg magatokban, aztán lehet vesszőt törni a másik felett egy anonim oldalon.

2022. dec. 31. 10:58
 10/63 anonim ***** válasza:
100%
Valahol érthető, én sem biztos, hogy vállalnék gyereket meg házasságot férfiként. A gyereket bukom, ha elválok, és a minden közös sem feltétlenül igazságos, de nőként is van veszíteni való bőven, ezt azért ne hagyd figyelmen kívül. Kicsi gyerekkel egyedül nagyon nehéz munkát találni stb.
2022. dec. 31. 11:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!