Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban rosszul viszonyulok a feleségemhez?
Valóban rosszul viszonyulok a feleségemhez?
Igen.
A többiek leírták miért. De úgy tűnik nem jut el az agyadig, mert itt is bólogató jánosokat vártál, akik a te véleményedet másolják.
Elméletileg van igazság abban amit többen mondtok.Vonjam be jobban feleségemet a döntéseimbe.Azzal az a probléma ha ezt tenném,akkor nem úgy,és nem annyi ideig lennénk vendégségben lányoméknál például.Biztos hogy rövidebb ideig mint ahogy nekem jó.Akár egy házassági évforduló amit említettem,rögtön 2 helyett 1 napos lenne.Vagy ha jól megértem magam a lányommal,az hogy kivitelezhető hogy feleségemmel is annyira passzoljunk egymáshoz mindenféle témában amikor neki egyre több dologról más a véleménye.Ami nem lenne akkora baj,ha többsége nem családot érintő fontos dolog lenne.Ezt is a lányom jobban tudja kezelni,biztos vagyok benne,nem rábólint arra a mi nekem jó.Inkább jóval elfogadóbb irányomban feleségemtől.Ezért is tudok kedvesebb lenni vele.
Megpróbáltunk erről már beszélni feleségemmel,sajnos mindig összevesztünk ilyen esetekben.A lényeg,felajánlott már kompromisszumos megoldások egy-két problémánkra,csakhogy nekem akkor engednem kellene abból amit szeretnék.Ez hosszútávon nekem nem jó.
De ahogy meg most csináljátok, az hosszú távon (de még rövid távon is) a feleségednek nem jó. A leírtak alapján nagyon önzőn állsz a dolgokhoz, a feleséged vágyai és szándékai teljesen le vannak ejtve, csak az a fontos, hogy úgy alakuljon minden, ahogyan az neked jó. Csakhogy házasságban élsz, egy másik emberrel, óhatatlanul vannak olyan pillanatok, amikor kompromisszumot kell kötni és egyszer-egyszer nem neked, hanem neki kedvezni, máskülönben ő úgy fogja érezni (joggal), hogy elnyomod. Egyenrangú párkapcsolatban nincs olyan, hogy mindig úgy kell lennie valaminek, ahogyan az neked megfelelő, inkább úgy kéne alakítani, hogy az mindkettőtök számára jó legyen. Merthogy ketten szerepeltek ebben a kapcsolatban, nem csak te és a biodíszleted.
Amúgy nincs baj azzal, hogy azt keresed, ami neked jó és aszerint döntesz, csak akkor ne legyél párkapcsolatban, mert ez így nem járható út. Vagy csak valami lazább, könnyedebb dolgot keress, amiben néha-néha összejártok, de egyébként nem része a családodnak (mármint hivatalosan sem, merthogy most a feleséged ki van rekesztve ugyanúgy, csak érthető okokból ő másra számít), és akkor nem lesznek ilyen problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!