Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban rosszul viszonyulok a feleségemhez?
Hát egyértelmű, hogy megkérdezed a lányod az ajándékról, meg hogy mikor alkalmas nekik. AZTÁN megbeszéled a feleségeddel is, hogy neki az időpont/időtartam alkalmas-e. Nem csak eléállsz, hogy Julcsival megbeszéltük, hogy kedden odautazunk 3 napra.
Így példával sokkal egyértelműbb, hogy te vagy a ludas.
Hát.. Fantasztikus. Én tudod a feleséged helyében ezek után nem serelmeznek semmit... Menjél egyedül, vigyél, amit akarsz, persze a családi kasszabához mérten. Mi ő neked egyébként, a kutyád? Gyere Blöki sétálunk egy napot, vagy két napot, viszünk a konzervedből/tápodból ajándékba az ottani blökinek. Ő meg erőteljes farkcsóválással követ, pedig lehet orogramja lenne ezen az egy, vagy második napon, vagy csak épp pihenő napot szeretett volna, és a konzvje is kevés, tartakékolna nehezebb napokra.
Megall az eszem...
Szerintem a valas gondolatat kellene komolyan megfontolnod. Es ha nem lenne lanyod, valami akkor sem stimmelne.
47 eves nokent mondom.
"Feleségem sérelmezte miért nem vontam bele a döntésbe mikor megyünk és meddig leszünk,1 vagy 2 napig.Még az is problémája volt hogy nem vele egyeztettem mit viszünk ajándékba." - kérdező, neked az nem bökné a szemed, ha a feleséged eléd állna, hogy akkor jövő hétvégén elutaztok az ő szüleihez két napra? Csak így, anélkül, hogy megbeszélte volna veled, hogy akkor neked erről mi a véleményed, van-e egyáltalán kedved ennyi időt velük tölteni, van-e bármi más terved arra a hétvégére, stb? Az meg, hogy mit visztek ajándékba, most nem azért, de nem feltétlenül kell a lányoddal megbeszélni, lehet lett volna valami tök jó ötlete, amivel esetleg ő is úgy érzi, hogy részese az ajándékozásnak, de nem. Kb tényleg úgy kezeled, mint egy gyereket ez a példa alapján, akinek semmi beleszólása mi történik vele, hova mennek, mit visznek a Pistike szülinapjára, ő csak megy, amikor viszi az anyukája. Az oké, hogy megbeszéled a lányoddal az időpontokat, hogy mikor alkalmas, de azon belül meg már a feleségeddel kéne megbeszélni, hogy nektek (neki IS) mikor lenne jó. Ez az alap. Ez a példa alapján nem a feleséged akadékoskodik és hisztizik, hanem te nem kezeled felnőtt, egyenrangú félként.
Próbáld meg magad ezekben a szituációkban az ő helyébe képzelni, hogy csak annyit tudsz adott programokról, úgy kommunikálják veled a dolgokat, mint te a feleségeddel. Hogy esne? Hogy éreznéd magad? És ennek fényében próbálj meg kicsit másképp állni hozzá és változtatni, ha fontos a házasságod, mert a fő kérdésedre válaszolva ez alapján tényleg rosszul viszonyulsz a feleségedhez. És ennek semmi köze a lányoddal való kapcsolatodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!