Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem nem túl házias, kb minden házimunkát én csinálok. Hogyan beszéljem rá h kicsit szorgalmasabb legyen?
A házasság előtt egyetlen hetet sem töltöttetek együtt, vagy miért nem derült ez ki?
Most már szerintem késő, ha ilyen típus. :/
nincs azzal gond ha te házias vagy, ő meg nem. de kihasználni azért nem kéne.. beszélj vele hogy osszátok fel a munkát, mert ez így nem fair
N
Es ez csak most tunt fel?
Amugy nalunk a ferjem foz, en takizom + mosok-teregetek.
A gyerek koruli teendok kozosek.
Ő mivel tölti az idejét?
Közösen választott, közös otthonotok van?
Ha ugyanezt a feleség irna ki akkor ö lenne lecs.szve hogy milyen lusta nő h nincs kedve folyton takarítani mert ez a dolga hisz ö a feleség!!
De ha férfi irja ki mindenki sajnálja.
Szánalom ez a mentalitás.
Én azt gondolom minden közös.
Van amikor egyik fél jobban kell támogassa a másikat: legyen az munkában, figyelmességben, ajándékban, bármiben.
Ha ez csak átmeneti és régebb nem ilyen volt akkor igenis támogatni kell, nem lehurrogni .
De ti dolgotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!