Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem nem túl házias, kb minden házimunkát én csinálok. Hogyan beszéljem rá h kicsit szorgalmasabb legyen?
"nekem is lenne jobb dolgom azért."
Egy sorral feljebb azt írtad még, hogy te szeretsz főzni. Akkor miért érzed tehernek?
Egyébként én is ilyen vagyok: takarítani utálok, főzni néha igen, csak nekem sokszor egy komplett szombat délelőtt rámegy az ebédfőzésre, ezért időpocsékolásnak érzem, mikor lenne fontosabb dolgom is.
De azzal egyetértek, hogy osszátok fel előre a heteket és lehetőleg igazságosan. Hogy jövő héten pl. te ablakot pucolsz, amíg ő felporszívózik.
"Egy sorral feljebb azt írtad még, hogy te szeretsz főzni. Akkor miért érzed tehernek?"
Néha sok dolog jön össze és fáradt is vagyok, ilyenkor semmi kedvem hozzá. Van hogy este állok neki főzni vagy takarítani.
Egyébként mindig ilyen volt, hogy semmi kedve hozzá, de az elején még kivette a dolgát mindenből, aztán pár hónapig nem volt munkám, akkor megcsináltam mindent (még őrültem is h nem unatkozok), de most van munkám de a házimunka rajtam ragadt.
Plusz régen sokat rendeltünk kaját, mostanában meg hazaér és nincs kaja, elkezd hisztizni, "rendelni meg nem fogunk mert drága".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!