Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít nektek, hogy a lány szorgalmas-e? Nagy hátrány a lustaság?
Nehézkesen veszi rá magát a házimunkára, nem bírja a kerti munkát, lassú mozdulatokkal csinálja a teendőit, nem szaporán és energikusan stb...
Mi az a szint, amikor már zavaró a dolog?
Az a szint zavaró mikor ezekre a teendőkre húzza a szájját! Az ha akarja , de mégsem megy úgy neki , az nem olyan nagy probléma . Nem vagyunk egyformák.
Ha nem is akarja , és nem is csinálja na az már probléma.
Bocs, lány vagyok csak kíváncsi vagyok a válaszokra
Én nem értem, hogy ez miért lenne gond... Szerintem az a lényeg, hogy amit el kell végezni, az legyen is elvégezve. Ha kész, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy lassan/mekkora kedvvel/mekkora energiával/milyen gyorsan stb. Én nagyon utálok takarítani és igazából minden hátimunkát gyűlölök, nem szeretem egyiket sem. Viszont mivel muszáj, ezért muszáj és megcsinálom. A saját módszereimmel, a saját tempómban, a saját beosztásomban lesz elvégezve, de el van végezve és szerintem végső soron ez a lényeg.
Engem zavara, mivel magamat se tartom egy lusta embernek, hamar kijönne, hogy a nem egy sebességgel megyünk.
Ha már csinálok valamit akkor csináljam jól, és a lehető leggyorsabban.
De hát nem vagyunk egyformák.
"De van olyan ország, ahol még a görög férfiaknál is kevésbé veszi ki az otthoni tevékenységből a részét az „erősebbik" nem, ez pedig Magyarország (Bulgária és Horvátország mellett)."
A cikk pont arról szól, hogy a magyar férfiak szart se csinálnak otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!