Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kapom vissza a feleségem?
Már 3 hónapja, hogy megszületett a fiunk.
Ugy erzem nem nagyon törődik velem az rendbe van, hogy a gyereket kell rendezni meg nyilvan ő az első ez tiszta sor viszont ha haza jövök egy szia vagy egy puszi jól esne.
Kezembe nyomja a gyereket mert ő el van fáradva de én ne legyek a karosszériás szakmába mikor egy csomó kocsit kell haza adni naponta meg stb. De ezt is el tűröm csak szex sincs mondja, hogy szeretne de ha oda kerül a sor akkor meg még véletlenül se merjem be tenni. Magamon meg észre vettem, hogy egyre jobban nézelődök másfelé szintem a kezemet rágom annyira jol nezki szinten akkor gondolkodás nélkül oda mennék hozzá de nem akarom megcsalni meg itt a kicsi is de nem tudom mi legyen mar vagy meddig tart ez az egész
A fel/lepontozasokbol latszik, hogy sokkal tobb a no az oldalon mint a ferfi...
Kerdezonek igaza van, o melozik, a felesege meg telibefossa, hogy gurizik a csaladert, mikozben neki egyetlenegy dolga van, otthon rendben tartani mindent(haztartas, gyerek, ferj).
Egy (1!) Dolga van, háztartás, gyerek, férj. Ez viszont három dolog.
A helyzet az, hogy valóban EGY dolga van, a gyerek. Ugyanis 3 hónapos, szó szerint az élete múlik rajta, hogy ellássa, etesse, vigyázzon rá. 0-24. Ezért kap "fizetést" az államtól, mondjuk hagyjuk, hogy ez mennyire nem egy megbecsült dolog.
A nagy szent apa pedig csak és kizárólag azért tud dolgozni, mert neki nem kell otthon maradnia a gyerekkel. Pedig ugyanúgy teljes értékű szülő, ő is maradhatna otthon gyed-en.
A gyereknevelés, a házimunka pedig közös feladat. Vagy ha a nő visszamegy dolgozni, akkor onnantól neki se kell házimunkát végeznie?
Az a baj, hogy rengeteg pasi csak azt veszi észre, hogy nincs szex. De annyira ostoba, hogy le se esik neki, hogy miért nincs szex.
Ennek egy része az a hormonális változás, és a kialvatlanság, ami a babával jár. A másik része viszont az, hogy 0-24 össze van zárva a feleség egy gyerekkel, és rohadtul nem fog arra felizgulni, mikor a férje is elkezd hisztis gyerekként viselkedni. Aki nem úgy éli ezt meg, hogy kapott egy gyereket, és büszke arra, hogy a felesége gondos, jó anya. Hanem betolakodóként tekint a saját gyerekére, aki elvette a kedvenc játékát, és aki miatt kevesebb figyelem jut neki.
Meddig tart még? Amíg el nem váltok.
Épp most intézed el, hogy a feleséged ne tudjon rád férfiként tekinteni. Se gáz, majd bedugod másnak, sorbaállnak a csajok az olyan kaniért, aki pár hetes gyerekkel dobja el a feleségét.
Kérdező!
Kést, vagy pisztolyt fogtak a fejedhez, mikor felcsináltad az asszonyt?
Még mindig nem kaptam választ.
Mert ha önként csináltad fel, akkor elkötelezted magad életed következő 18 évére hogy a gyerek lesz neked az első. (Nem nem a farkad, a gyereked.)
"betenni nekem se hagyta inkább leszopott, pedig császárral szült."
Akkor nem is fájhat neki ott lent, igaz? Te már csak tudod... Szerintem térjünk vissza a témára kedves férfiak amikor ti szültetek, szoptattatok legalább egy gyereket!
Az éjszakázás, a folyamatos gyereksírás teljesen kikezdi az ember idegrendszerét, teljesen nullán van mindenki. Ha te nem akkor biztos ki vonod magad a forgalomból, nagyokat szundítasz a másik szobában ameddig ő bagoly üzemódban éjjel is szoptat többször is. Én emlékszem volt amikor állva elaludtam és sokszor nem tudtam reggel van e vagy este. A fene akar erotikázni ilyenkor. A gyerekágyas időszakban biztos nem (az első 6 hét)
Nálunk is ritkult az együttlétek száma az első félévben, de utána helyre állt a rend, kialakítottunk egy időbeosztást a gyerekhez alkalmazkodva. Te gondolom ki vagy pihenve rendesen ellentétben a nejeddel, kicsit több megértést tanusithatnal.
Komolyan egyesek úgy írtok itt, mint ha a férfiak a gyerek születése után munkát váltanának és többet, többért dolgoznának, csak a család miatt, mint előtte.
Ehhez képest a férfi élete ebből a szempontból semmit nem változik nagyjából.
Sok nőé ellenben: fenekestül felfordul, nincs munkaidő vége, alvás csak részletekben, felelősség a gyerekért, házimunka egész vagy nagyobbik része (amit utálatos, senki sem szereti, a nők se), egyedül egész nap, nincs kihez szólni...stb. A gyerek esetleg fogzik, és kizárólag ölben van el, vagy úgy is csak bőgve. És mindehhez senki nem ismeri el az otthon végzett munkádat. Aztán haza jön a kedves apuka, aki nem érti, hogy miért kell neki bármit is csinálni, miért nincs pöpec rend, és 3 fogásos vacsora, hisz egész nap otthon volt.
És miért nincs kedve szexelni, miért fáradt állandóan, hisz otthon szuper neki, semmi dolga, csak babázgatni. Nem számít, hogy a szoptatás miatt a hormonok gondoskodnak róla, hogy a libidó kb nulla legyen, esetleg a szülés után a gát még mindig fáj, és olyan száraz a nő, mint a szahara, de a férfinak legyen jó...
Nem véletlenül van a gyerek születése utáni pár évben a legtöbb válás, és ezek nagyobbik részét (meg úgy általában a válások nagyobbik részét) a nők kezdeményezik. Mert jobb egyedül, az apa legalább az apás hétvégéken foglalkozik a saját gyerekével, és lesz egy kis ideje magára, nincsenek szexuális elvárások, nem kell egy másik felnőttet kiszolgálni, utána pakolni/takarítani...stb. Aztán ha nagyobb a gyerek, az elvált nők jelentős része talál új társat is, akit jobban választ ki, így vele van kedve szexelni is, örül, ha hazaér... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!