Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon összevesztem a férjemmel és otthagytam vele a babámat. Mit javasoltok?
Negatívum bizony, ha válásra kerül a sor, ha 5 év múlva akkor is.
Amúgy egy 4 hónapos gyerekkel még baromira az elején vagy, úgyhogy szedd össze a lelki világod és olvasd el a 22-es válaszát újra.
Amúgy 3 gyerekem van,tudom milyen az anyaság.
23 Ha gyereke van onnantól kezdve az ő dolga is, otthon maradhat vele szabadság stb. Nem természetes dolog,hoy mindig mindent csak az anya csinál .
Kérdező , remeljuk pár nap után észhez tér,sajnos sok férfi olyan,hog y csak akkor vesz észre valamit ha a saját bőrén tapasztalja mi az.
Nah meg pár napról van szó csak.
27# nekem meg úgy tűnik hogy a kérdező csak hisztizik.
25#
Megértelek, viszont érdemes megvizsgálni, hogy ha mégsem érted el a kommunikációddal a kívánt hatást, akkor jól csináltad-e, illetve milyen egyéb olyan folyamatok mennek a háttérben, amik ezt a helyzetet generálták.
Gondolok itt arra, hogy ti a férjeddel szeretitek, és tisztelitek-e egymást?
Mindig ilyen volt-e a természete, vagy a gyerek érkezésével változott meg?
Hogy éltétek meg a szülés és fogantatás közötti időszakot?
Van-e bármilyen segítségeteket?(ilyenkor jó egy lelkes nagymama a babának)
A beszólogatás egyértelműen a tisztelet hiányára utal.Hogy kerültetetek ebbe a helyzetbe?Mikor borulhatott meg az egyensúly?
Te szeretetteljes vagy-e?És ő?
Neked szeretnék segíteni, de ehhez te is kellesz.
Hogy állsz az önbecsüléssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!