Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Pár éve nagyon összevesztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár éve nagyon összevesztünk anyámmal, én is párom is, én azóta kibékültem vele, párom továbbra is haragszik?

Figyelt kérdés
Nem szereti hogy beszélek anyámmal hogy tartom vele a kapcsolatot,nem rég el akartam hívni hozzánk anyámat látogatóba,és párom kijelentette hogy ide közös otthonunkba nem jöhet? Nagyon összevesztünk,nem tudom mit tehetnék? Mit tennétek? Mi a helyes?

2017. jún. 12. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
anyám nevelt fel,őt nem dobnám el,és az ő szülei se jöhessenek akkor.de a párodnak ezt el kell fogadnia ha tetszik ha nem.
2017. jún. 12. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Mi sem voltunk jóba barátom anyukájával, mert folyton csak belénk kötött. Soha nem voltam elutasító, bocsánatot sose kért, de mára leszokott ezekről a dolgokról. Mostanában már nem vagyok a terhére, már nem érzi úgy, hogy ellopom a fiát.

Én akkor se utáltam, most se, akkor is átmentem és sokszor találkoztunk (persze sokszor zavarta). Most meg szívesen lát bármikor, megszokta a helyzetet.

Nem tudom barátnőd miért ennyire elutasító. Bár minden a veszekedés súlyától függ. Mert ha anyud olyat tett, lehet meg lehet érteni, hogy nem akarja látni, áthívni hozzátok, de lehet csak ő reagálja túl.

Ennyi infóból nem tudom eldönteni.

2017. jún. 12. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért azt az apró részletet megemlíthetnéd, hogy min vesztetek össze. Van az a szitu, mikor én sem tudnék megbocsátani.
2017. jún. 13. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem mindegy, miért vesztetek össze. Mert ha jogos a férjed haragja, igaza van, és tud egy ember olyant csinálni, amiért ezt érdemli.

Ha viszont nem jogos, akkor csúnya dolog tőle, hogy téged is haragtartásra bíztat.

Szóval minden azon múlik, mi volt a vita tárgya.

2017. jún. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!