Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma összevesztünk a férjemmel. Ti mit tettetek volna? Kiálltok az igazatokért, vagy engedtek a békesség kedvéért?
Kaptam a férjemtől karácsonyra egy vásárlási utalványt könyvesboltba. Nagyon örültem neki, ma el is mentünk hogy vegyek belőle valamit.
Nagyban keresgélek amikor odajön egy gyerekkönyvvel, hogy ez a lányunk kedvence, vegyük ezt az utalványból. Mondtam hogy kapott elég ajándékot, könyvet is, magamnak szeretnék venni valamit inkább.
Erre azt mondta, hogy milyen önző vagyok, anyaként a lányunkra kéne inkább költeném és nem magamra.
Végül nem vettünk semmit, majd inkább elmegyek egyedül.
Ti mit tettetek volna/tennétek ezután?
Ha olyan rosszul állnánk anyagilag, hogy választani kéne, hogy ki kap ajándékot, mi, szülők vagy a gyerekünk, akkor természetes, hogy a gyerek kapna. De mivel írtad, hogy a gyerek kapott ajándékot, ez az utalvány pedig a te karácsonyi ajándékod volt, így kiálltam volna magamért és megvettem volna magamnak a könyvet, hisz az a te ajándékod volt.
Nem vagy önző. Nem lehet mindig feláldozni az embernek magát azért, mert gyereke van. Nyilván ha olyan az anyagi helyzet, akkor első a gyerek, de ez nem jelenti azt, hogy a felnőttnek, a szülőnek ne lehetne szüksége vagy igénye bármire. És ha az ember megengedheti magának, akkor miért ne kapcsolódhasson ki ő maga is?
Kiállnék az igazamért. Nagy hü.lyeség amit a férjed mondott. Azért mert van gyerek, még nem kell..sőt, NEM szabad lemondani a saját vágyairól egyetlen egy nőnek sem!!! Mindegy, hogy egy könyvről..vagy bármi másról van szó.
Legközelebb majd a férjed szülinapjára vegyél egy ki szoknyát a lányotoknak. Mondván:
"inkább a lányunkra költöttem a születésnapi ajándék pénzed drágám!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!