Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy lány az életemben és gyereket akartam tőle,de eléggé összevesztünk,most akkor én is mondhatom,hogy felelőtlen?
Figyelt kérdés
Volt egy lány az életemben és gyereket akartam tőle,de eléggé összevesztünk,most akkor én is mondhatom,hogy felelőtlen? Valakivel történt hasonló?2018. dec. 27. 22:37
1/10 anonim válasza:
Kérdező, én gyereket várok tőled. Persze. Hogyne mondhatnád ?
32/f
3/10 anonim válasza:
ez a kerdés legalább nem hosszú csak értelmetlen..
7/10 anonim válasza:
Akkor örülük,hogy ezt megbeszéltük.
8/10 anonim válasza:
Olyan a kérdés mint valami Mónika-show epizódcím.
9/10 anonim válasza:
Tetszik ez a kérdés. Olyan, mint a Mátyás király mesében, az okos leány, aki tett is dolgokat, meg nem is. A kérdező fel is tett kérdést meg nem is. Megválaszolhatatlan.
10/10 anonim válasza:
én annyit veszek ki ebből az ökörségből hogy kérdező szerint felelőtlen aki nem akar kölköt. szerintem meg tudod ki felelőtlen? aki egy év 'nagy láv' után már terhes, vagy aki az ötödiket várja az egy szobás 'házba', közben meg azon rí hogy az előző négyet se tudja eltartani meg magát se. na az felelőtlen. ha valaki nem akar szaporodni, akármilyen indokból, az nem, nem felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!