Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz, ha nem akarunk gyereket?
Ha az általanos okokra vagy kíváncsi, mint társadalmi jelenségre, akkor keress utána, mert annyi cikk és fórum foglalkozik ezzel, itt is napi szinten kiírnak róla egy kérdést, általában a gyerekvállalás kategóriában.
Ha a személyes okokra vagy kívancsi, akkor a csesztetőket kérdezd meg.
Mert a legtöbb ember számára ez egyfajta életcél, társadalmilag elfogadott dolog.
Főleg akik e szerint élnek/éltek, azok azok biztos, hogy ezeket tartják fontosnak.
Szeretem, amikor családon belül is az a lényeg, hogy milyen munkahelyed van, jó hogy feleséged/férjed van, fura, hogy még nincs gyereketek.. de az egyáltalán nem érdekel senkit, hogy boldogok vagytok-e, vagy mi tesz boldoggá, hogy hogy érzed magad, stb.
Mivel gyanítom egyelőre nem akartok, emiatt ne vegyétek figyelembe azokat az embereket, akik ezekkel csesztetnek.
"Szeretem, amikor családon belül is az a lényeg, hogy milyen munkahelyed van, jó hogy feleséged/férjed van, fura, hogy még nincs gyereketek.. de az egyáltalán nem érdekel senkit, hogy boldogok vagytok-e, vagy mi tesz boldoggá, hogy hogy érzed magad, stb."
Igen, ez általános szerintem, én is úgy látom, hogy az embereket egyszerűen nem érdekli, hogy van a másik, mi van a másikkal, szomorú-e, boldog-e. Csak felszínesen, amíg látják, hogy megkönnyebbülten nyugtázhassák "a mi csapatunkhoz (csordánkhoz) tartozol, hálistennek", aztán lépnek is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!