Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor a legbiztosabb agybabujn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a legbiztosabb agybabujni ha nem akarunk gyereket?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
közvetlenül menstruáció után előtt és közben
2011. márc. 2. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk akkor, amikor akartok, óvszerrel együtt. Nem értem, hogy tehet fel valaki ilyen kérdést?... komolyan jobb gumi nélkül 3 percnyi élvezet, aztán lehet, hogy egy gyerek életét teszitek tönkre azzal, hogy nem tudtok megfelelő körülményeket teremteni neki a neveléséhez, ráadásul a saját életeteket is nehezítitek egy nem várt gyerekkel? összesen pár pillanatnyi élvezetért? ... nagyon durva, milyen emberek vannak...

15/F

2011. márc. 2. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmikor. Egy nő a ciklusa során bármikor teherbe eshet, nincs olyan nap, amikor 100%-os a védettség. Ennyire drága a koton vagy mi a fene?
2011. márc. 2. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
18:41 mai fiatalság alapján korodhoz képest elég érett vagy. grat :) igazad van :D
2011. márc. 2. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Köszönöm :) Azt hiszem, hogy tanulságos dolgokat lehet itt olvasni a kérdések közt. Pl. ez is tanító jellegű volt...
2011. márc. 2. 19:48
 6/7 RaksashaGirl ***** válasza:
37%

14/L vagyok, és teljesen egyetértek a második válaszolóval.

Nem értem miért nem lehet védekezni. Én is együtt voltam már a barátommal (Nem, nem érezem korainak), és gumi nélkül el se kezdtük. Sőt, mikor eleinte még akadtak problémák (mindketten szüzek voltunk), mert ha előszedtük a gumit, egyből lelankadt neki - hagytuk a fenébe! Nem nekiállunk koton nélkül.. -.- A fene se akar még gyereket...

2011. márc. 2. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
jó látni hogy más korombeliek is gondolkodnak így :) És nem korai annak, aki felelősséggel, megfontoltan és odafigyelve tud belemenni a dologba. A korai csak azért korai egyeseknek, mert a mai tizenévesek döntő többsége őrültmódon szexel, gondolkodás nélkül, ösztönlényekként. Ez pedig előítéleteket okoz, és azokra nézve, akik 14-15 körül vesztik el, ez rossz hatással van, hisz őket elkönyvelik olyan embereknek, akik felelősség nélkül, másokra (pl. szülőkre, vagy magára a babára) nem gondolva a pillanatnak élnek és azt hiszik, az élet már nem is lehetne ennél szebb. De mikor azt sem tudja egy lány, hogy hogy termékenyül meg, és egy fiú, hogy mi is az a sperma, akkor ott már tényleg gondok vannak. Bár, a tudatlanság boldoggá tesz, szokták mondani...
2011. márc. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!