Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legbiztosabb jele hogy egy lány szeret?
Figyelt kérdés
Komolyabb válaszokat ha kérhetném.2011. ápr. 10. 21:12
1/12 anonim válasza:
na erre én is kíváncsi lennék...:P
2/12 anonim válasza:
a legbiztosabb? közli veled h szeret :)
19F
3/12 Pinocchio válasza:
Májvacukros pudingot majszol előtted 20méterre és közbe észak-keleti irányba 20km/h sebességű szél fúj.Ha ez megtörténik tuti a dolog.
4/12 anonim válasza:
folyton bújni akar hozzád,simogatni,megérinteni,szádat puszilgatni:)
L/25
5/12 anonim válasza:
sztem a kedves kérdező úgy gondolta hogy mikor még nem járnak, akkor miből tudná megállapítani...:)
7/12 vachement_con válasza:
csajok nehez ki számitni de szerintem amiko kerdezik rolad töled es programot akar veled akun sicher kedveli tegedetet
8/12 anonim válasza:
Elsősorban, hogy kimondja szeret, akár Ő elsőnek. Mindig ölelne, simogatna, puszilgatna, csókolna, nem győzi hangoztatni, hogy mennyire fontos számára a párja.
Nálam ez így működik.
21/L
9/12 anonim válasza:
Amiből a legjobban észre lehet venni, az az, hogy állandóan mosolyog, amikor beszéltek, hozzád ér, piszkálódik. ha ezek megvannak, akkor biztos tetszel neki :) egyébként én a barátommal akkor jöttem össze, amikor egyszer elég hevesen előadta, hogy szeret. Szerintem ez az a dolog, ami a legjobban esik egy lánynak :)
10/12 anonim válasza:
Figyelj amikor ülsz a 6/12 es piros vonaton ami 2x áll meg kecskemét elött. ott ülsz.nem is mert állsz. nincs ülőhely ugy hogy állsz.Ott vagy, a keleti sarokban egy kb 3M 45cm átméréjű ülésen a középsőtöll délkeletre 5. vagonban.Mert most ülsz.Vagy állsz? szóval ott állsz az ülésen és...áh mondok másik példát. Ott van előtted te meg ott ülsz...nem mert álsz a buszmegállóban és ott van és akkor látod hogy a kezét enyhén jobra mozgatja.akkor dobj rá egy sirályt és megnyilik e gy tridimenzionál kapu ami hörcsögöket köp. kapj fel eggyet és tuszkold a pofájába.ha jóízüen megzabálja akkor fuss mert hörcsögöt eszik, ha kiköpi és azt mondja te tapló köcsög hogy mered akkor tisztapálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!