Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoban ennyire ciki hogy mi meg nem akarunk gyereket vallalni?
23eves lany vagyok. A parom30.
Lassan 1,5eve vagyunk egy par de 1honapja koltoztunk ossze vegre .igaz csak alberletbe.
Mindketten dolgozunk de porgos a melonk... Olykor csak hazaesunk...es alvas.
Nos a lenyeg hogy mi megbeszeltuk hogy ez az elberlet ideiglenes. Csak megnezzuk h tudunk.e egymassal elni..es ha igen akkor veszunk egy pici kozos lakast.
Es megbeszeltuk hogy alberletbe nem vallalunk babat..meg kesobbre tervezzuk..most sem ido sem penz nincs. Es bevallom en agyilag is fiatalnak erzem magam ehhez. Varnek meg vele.
De a sogornom -aki imad okoskodni- meg a batyam is azzal nyaggatnak minket hogy ciki amiert nekunk nincs gyerek es ez az alberletbe dolog..csak kifogas.
Komolyan rendesen kicikiznek bennunket.
Mondja a parom hogy O anyagilag rendezodni szeretne..es alberletbe nem. Ezt megbeszeltuk. Igy igaz.
Mire a sogornom kijelentette hogy "Jaj ez kifogas. Lehet hogy te ETTOL a KAPCSOLATTOL nem akarsz gyereket. Megmondhatod.."
Olyan duhos lettem.
Unom ezeket a temakat.
Mist komolyan ciki higy 23evesen 2evesen nem akarok szulni?
Es szeretnenk hogy fejlodjon a kapcsolatunk is meg????
Te látod jól,nem értem mit okoskodnak egyesek.
A sikeres emberek magukkal a sikertelenek mással foglalkoznak tehát ebből következik,hogy a tesód és sógornőd milyen sikeres lehet.
Ti érzitek ha ti akartok lesz ha nem akkor nem ennyi.
Én visszakérdeznék ti mit értetek el az életben eddig,hogy ilyen okosak vagytok?
Meg ezzel vágj vissza,nem akarsz 20évig tartó rabszolgaságot és kuporgatni meg spórolva élni egy albiban és sz_r helyeken nyaralni ti nektek magas igényeitek vannak amibe egy gyerek most nem fér bele,mert túl önzőek vagyunk.
És pont ennyi,senkinek semmi köze hozzá.
Huuu koszi a valaszokat:)
Akkor megnyugodtam h nem a mi felfogasunk a rossz
Dehogyis én kerek perec megmondtam anyáméknak,hogy unokájuk a büdös életbe soha nem lesz tőlem :))))
Mert a párommal mi önzők vagyunk,élni utazgatni,élvezni az életet és kaviárt akarunk merőkanállal majszolni,20 évig tartó rabszolgaságot nem,hogy ő elhízzon(ne tudjon sportolni menni,mert a pulyára kell figyelnie) kihulljon a haja,bömböljön egy gyerek ne tudjak pénzt keresni rendesen,ne tudjak kreatívan gondolkodni mert egy kis szörnyeteg bömböl,és nem tudunk lemondani a dolgainkról az életről,hogy neki teremtsünk meg bármit is,mert nem.
Egy gyerek lemondással jár amit se én se a barátnőm nem akarunk felvállalni.
Felfogták és elfogadták soha nem nyaggatnak vele,hogy legyen unoka.
Nekem bevált ez. :)
Szerintem nem ciki.
Megértem, hogy miért döntöttetek így és szerintem tök jó, hogy így, megbeszélve, felelősségteljesen gondolkodtok.
23 éves vagy, nem vagy lekésve semmiről.
Mi a francos közük van hozzá?
Ez nem az ő gyerekük, hanem a tiétek lenne, nehogy már ő mondja meg mikor kéne gyereket vállalni.
Én úgy helyretenném, hogy megemlegetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!