3 éves gyereket bevásárlás, nagyon hosszú séta (messze van a bolt) beleültetnétek még babakocsiba? Csak ilyen esetekben, nem állandóan. Vagy ciki és megjegyeznétek magatokban, hogy ekkora gyereknek már nem való a babakocsi?
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 14:00
1/22 anonim válasza:
Ha a gyereknek és nekem kényelmesebb, nem foglalkoztam vele, ki mit szól. Inkább, mint félúton azt mondja, elég volt és a három szatyor mellett még viheted őt is.
3/22 anonim válasza:
Ha neked így kényelmes, ültesd be, ne érdekeljen, mit gondolnak!
Az én fiam még 2 sincs, de már akkora, mint egy 3 éves, rólam biztos gondolnak ilyesmit, de nem izgat.
4/22 anonim válasza:
Gyereke válogatja. Ha nehezére esik a hosszú gyaloglás és szívesen beül még a kocsiba, akkor hadd üljön be (sokan már 1,5 évesen sem hajlandók beülni, ugyanakkor nyilván nem tudnak km-eket gyalogolni, az se jó, mert cipelheted). Szóval azt akarom mondani, hogy ne az alapján dönts, hogy ki mit gondol...
5/22 A kérdező kommentje:
Beleültetem. :) Többször volt már az, hogy kismotorral jött és hazafelé kijelentette, hogy akkor vegyem fel, mert nem tud jönni. 20-30 percnyire van a nagyobb Spar és ugyanennyi idő, míg bevásárolunk. Szóval cirka másfél óra alatt járjuk meg. És egy nagybevásárlás nem két dologból áll. Ugye akinek van kocsija, annak is ül addig a gyereke, míg odaérnek a boltba. CSak néha elég furán néznek a gyerekre és kérdezik, hogy mennyi idős.
2014. febr. 18. 14:05
6/22 anonim válasza:
Nálunk is kb ekkora távolság az első bevásárlási lehetőség, nálunk futóbringával jött mindig a fiam. Pláne, hogy tesója is született, őt cipeltem babakocsival. Ahogy figyeltem, sokkal jobban elfárad, ha gyalog jött, bringával tovább bírta a strapát.
7/22 anonim válasza:
nekem fura ekkora gyereket babakocsiban látni
8/22 anonim válasza:
2 és fél évesemet bizony beültetem a kocsiba és úgy megyünk bevásárolni, mert elfárad útközben... ha motorral jön, akkor is ki szokta találni ha hosszabb távra megyünk hogy elfáradt. Engem nem érdekel ki hogy néz, meg ki mit gondol... nekünk így a kényelmes és pont.
9/22 anonim válasza:
Mi motoroztunk, meg nálunk kicsi volt a korkülönbség, és a nagyobbik, ha elfáradt, felált a kicsi babakocsijára. (Volt rajta hátsó fellépő.) Barátnőmék sokáig ilyen 3 kerekű fogantyús csodával jártak, asszem "bababicikli" a neve. Az azért jó, mert ha elfárad a gyerek, lehet tolni... De szerintem ha ilyen messze van a bolt, tedd bele nyugodtan a kocsiba...
10/22 anonim válasza:
Nem lenne fura, mindenki úgy él, ahogy neki jó.
Nálunk ezért van mindig mei tai, ha a lányom elfárad, 1 perc alatt felkötöm a hátamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!