Mikor fog elmulni ez a hisztiző dacoló állandóan nyafogo siros korszak?
Talán a büntin kéne kicsit változtatni mert az h 3 percig ül az ágyon ...háát csoda h nem nevet ki.
Legyél határozottabb és ne lágyulj el a hisztitől. Mert tudja nagyon jól h ezzel azt ér el amit akar ha egyszer is engedsz neki. Nagyon okosak ám. Kitapasztalják h mit meddig kell csinálniuk h megkaphassák.
Sajnálom, nem személyeskedés, de az első hozzászóló módszerét betörésnek hívják, aminek negatív lelki következményei vannak. Ajánlom az alábbi könyvet, nekem is itt ajánlotta valaki és miután pár módszert bevezettem belőle, teljesen megszűnt a "hiszti" 3,5 éves fiamnál. Ezek olyan módszerek, ami az anyának és a gyereknek is a legjobb, a gyerek nem érzi magát tőle rosszul, sőt.
"Ezek a módszerek nevetségesek"
Netán elolvastad a könyvet, ha már tudod is, milyen módszereket tartasz nevetségesnek? Megpróbáltad alkalmazni és nem vált be?
Épp a tapasztalataimat írtam le, és nem, az én gyerekem már nem hisztizik, de nem megfélemlítéssel értem ezt el. Ez engem megnyugtat, mert fontos számomra a gyerekem lelki világa is. Tudom, hogy rá tudnám erőszakkal is venni dolgokra, de akkor nem tisztelni fog engem, hanem félni tőlem, és az nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!