Mitől lehet a kislányomnak állandóan láza, amikor a Mamáéknál tölt pár napot?
Pont ezen gondolkodtam ma én is.
Tegnap ovi után át kellett vinni a 3,5 éves lányunkat egy éjszakára a mamáékhoz, mert úgy alakult, hogy a férjemmel mindkettőnknek vissza kellett menni dolgozni éjszaka, és nem tudtuk hova tenni a lányt. Ez még eddig soha nem fordult elé, és valószínű nem is fog, vagy talán 2 évente egyszer.
Ma délután hozta haza a férjem, lázasan.
Állítólag már lázas volt mikor ment, nem tudom, én csak reggel találkoztam vele, akkor semmi baja nem volt, eltekintve 1-2 köhögéstől, persze nem mértem meg, puszit adott, és nem éreztem melegnek.
Még most este is lázasan feküdt le, de remélem hétfőre semmi baja nem lesz.
Ez már a második eset, hogy lázasan jön haza.
Nem alszik ott sokat, talán ez az 5-ik alkalom lehetett, szeret ott lenni, igaz, most mondta a páromnak, hogy maradjon vele ő is.
Én ki nem állhatom anyósomat ( meg van rá az okom), ezért őt hibáztatom magamban a láz miatt, de lehet, hogy semmi köze hozzá, csak lappangott benne valami és most jött elő.
Lehet, hogy tényleg lelkileg is megterhelő neki, bármennyire is jó ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!