Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 2hónapos...

Normális, hogy 2hónapos kislányomnak 2hetes kora óta folyik az óra és állandoan orrszívozni kell neki?

Figyelt kérdés
Mostanában csak éjszaka kell kiszívnom neki mert annyira sűrű hogy nem kap levegőt,a tengervizes orrspray nem vált be az anyatejtől kidugul neki de ugyan úgy folyik a Nasivin Sanfttól sem mult el pedig az orvosok azt mondják ez nem baj mert kis babáknál ez szokott lenni de meddig kérdezem én?Úgy sajnálom őt!Ez tényleg a korral jár?
2012. jan. 24. 15:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
milyen óra?xDDfalióra?
2012. jan. 24. 15:21
 2/19 anonim ***** válasza:
:D :D Órra inkább de aranyos. Nekünk soha nem volt ilyen gond nem hinném hogy ez normálisnak mondhato
2012. jan. 24. 15:26
 3/19 anonim ***** válasza:

Offf

Érdekes, hogy az orrszívónál jól írod a kérdéses testrészt, előtte pedig tök rosszul.

Számomra elég furcsa amit írsz, én is aggódnék a helyedben! Csak egy orvossal beszéltél?

2012. jan. 24. 15:31
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem helyesírás elemzést kértem hanem segítséget amúgy így javította a helyesírás ellenorzó!Hozzá tenném nem jártam magyar iskolába de 4 nyelven beszélek nem kellene kötözködni mert ettől még a kislányom nem lesz jobban és ha jól írom le azt hogy orra attól még nem tudom mit kell tennem!!!!
2012. jan. 24. 15:32
 5/19 anonim ***** válasza:

milyen orvosok?

én megfordítanám. azért folyik az orra (vagy óra, ahogy jobban tetszik), mert mindig szívod, így ehhez szokott hozzá a nyálkahártyája.

mennyire párás a levegő nálatok?l hideg párásítót mennyi időre kapcsolod be naponta?

2012. jan. 24. 15:35
 6/19 anonim ***** válasza:

vedd a lappot kedves.

Esetleg allergia??? nem lehet érdemes egy tesztet csinalatni

2012. jan. 24. 15:35
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem!Látta már 3 gyerek orvos és egy fül-orr-gégész,mert gyulladt volt a kis füle ,mind azt mondták ez normális ilyen pici babánál és majd kinövi de én utána olvastam és félek nehogy orrmandulája legyen,holnap elviszem a háziorvosomhoz hátha ő többet mond.
2012. jan. 24. 15:38
 8/19 anonim ***** válasza:

"mennyire párás a levegő nálatok?l hideg párásítót mennyi időre kapcsolod be naponta?"

?????

2012. jan. 24. 15:39
 9/19 A kérdező kommentje:
A hideg párásító szinte folyamatosan megy napközben mert akkor mutatja a megfelelő értéket a higrométer,az orrszívót meg csak ha muszáj akkor használom de anélkül fulladozik meg szopizni sem tud.
2012. jan. 24. 15:44
 10/19 anonim ***** válasza:

Egy érdekes dolog jutott az eszembe. Fiammal menni kellett a Amerikai úti idegsebészetre és ott találkoztunk egy anyukával, az ő lányának évek óta folyt az orra, mindenhol lerázták, hogy természetes, allergia, majd elmúlik.....

Nem múlt, kiderült, hogy az agyvize folyik........

2012. jan. 24. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!