Mennyi tápszert adjak vacsorára 7 kg-os kislányomnak? Elment a tejem! :- (
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 17:53
1/10 anonim válasza:
Nem a súlyától függ, hogy mennyi tápszert adsz Neki, hanem hogy mennyi idős.
2/10 anonim válasza:
Egyik napról a másikra nincs tejed? Ez fura...
Egyébként általában tápszerből 150mlxkg/nap az adag. De a tápszeren is rajat van az adagolás.
Miből gondolod, hogy nincs tejed? Semmi sincs vagy éhes maradt szoi után a baba?
3/10 anonim válasza:
Sajnos van olyan, hogy egyik napról a másikra nincs tej! Egy hétig (!!!!) szoptattam, majd reggel felkeltem és emúlt a feszülés, minden. Egy csepp sem jött... aztán csinálhattam én bármit... Ha még sosem kapott tápszert, csinálj vagy 180 ml-t és meglátod, mennyit hagy. Túlzabálni nem fog, az felnőtt szokás :D
4/10 A kérdező kommentje:
9 hónapos a lányom, már csak este szoptattam! Vagy mit adjak neki vacsorára? Mindenki mást mond! 6 hónapos koráig csak anyatejet kapott! Szóval, nem egyik napról a másikra ment el a tejem! Hipp tápszeren nincs adagolás, csak az elkészítése!
2012. jan. 13. 18:10
5/10 anonim válasza:
Amennyit anyatejből evett szerintem. Az én fiam 7,5 kg, még csak 4 hós, de kevés neki a 150 estére, 180-at kap. Adhatsz neki nyugodtan többet, nem fog enni, ha már nem kéri. Legalábbis az enyém már nem issza, ha jóllakott. Meg az se mindegy, milyen tápszer.
6/10 anonim válasza:
A mi tápszerünkön az van hogy 7 hónaptól 210ml.naponta 3szor + egyéb táplálék 2szer.
De nem tudod kb mennyit szopizott?Mert akkor adhatsz kb annyit neki szerintem.
Én csinálnék 150 és ha kevés adhatsz még neki 30-at vagy 60-at.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Adtam neki tejberizspépet, meg kap 120 ml tápszert! Ha felkel, akkor még kap!
2012. jan. 13. 19:26
8/10 anonim válasza:
Az tuti, hogy nem a korától függ, hogy mennyit adj neki. Az én lányom ma 10 hónapos és 6800 gramm. A táblázat alapján, ami a dobozon van 300 ml tápszert kéne innia. Jönne is ki belőle sugárban ha annyit itatnék vele.
Az én lányom 160-200 ml-t szokott inni.
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Miért ilyen kicsi a babád?
2012. jan. 14. 07:36
10/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azért ilyen kicsi Manókám, mert 1850 grammal született. Az étvágya különben jó, kiegyensúlyozott, boldog baba. :) Egy kis örökmozgó, úgyhogy soha nem is lesz nagy súlyú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!