Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyereket bevásárlás,...

3 éves gyereket bevásárlás, nagyon hosszú séta (messze van a bolt) beleültetnétek még babakocsiba? Csak ilyen esetekben, nem állandóan. Vagy ciki és megjegyeznétek magatokban, hogy ekkora gyereknek már nem való a babakocsi?

Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 14:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
En siman beleteszem, ha faradt. Ezekre a ritka esetekre van egy esernyo babakocsi a csomagtartoban. Vagy tricikliben is szoktuk tolni. Vagy testverfellepo a teso babakocsin. En nem is gondoltam, hogy ez ciki lenne...
2014. febr. 18. 16:53
 12/22 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy közlekedik, ahogy jól esik. Nekem egy nagy cula 3éves furi babakocsiban, viszont kénytelen a menetiránnyal tartania, nem szökik stb:D. Ugyanakkor mi is furák lehetünk, mert a két gyerekre összesen jó ha fél évet használtuk a babakocsit(oké a kislány kendős gyerkőc, de akkor is)

Pl mind a kettő egy évesen rühelte a kocsit, ha kínkeservvel beültettem, hát örültem amikor kirakhattam belőle.

Ellenben ügyesen rohannak a szélrózsa minden irányában, bírják a sétát. 4,5; 3évesek

2014. febr. 18. 18:40
 13/22 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz azzal,hogy kinek mi a velemenye rola. Igy kenyelmes? Tedd akkor babakocsiba. Az meg hogy ki mit gondol legyen a sajat baja.
2014. febr. 18. 19:19
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen ilyen messzire jártok érdemes lehet neked bicikli + gyerekülés. oda fele tekered, vissza meg ha nem bírod a csomagok miatt, tolod.
2014. febr. 18. 19:39
 15/22 anonim ***** válasza:

Az én lányom pont 3 éves.Van egy csajos sport babakocsija.

Ha hosszabb útra megyünk akkor visszük magunkkal a kocsit és ha akar beleülhet, vagy bármikor kiszállhat ha sétálni támad kedve.Én megadom neki a döntés szabadságát és könnyebb így a bevásárlás is :)

Futóbringával csak akkor merem vinni, ha tudom, hogy nem sok cuccal jövünk majd haza :)

2014. febr. 18. 19:40
 16/22 anonim ***** válasza:
49%

Minden válaszolóval egyetértek, úgy menjetek, ahogy Nektek megfelelő.

Csak azt nem értem, egy max.másfél órás táv miért annyira fárasztó? Nem leszólásként írom, komolyan. Mi múltkor 2 órát sétáltunk, a 2 és háromnegyed évesem is bírta. Igaz, elfáradt és aludt utána egy szép nagyot, de az is megoldás, ha sokat sétáltok, s lassan bírni fogja a távot.

2014. febr. 18. 20:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A molnár, a fia meg a szamár

Egy apa fia meg szamara társaságában vonult Keshan poros utcáin a rekkenő déli hőségben.

1.

Az apa a szamáron ült, a fiú pedig vezette a jószágot. „Szegény gyermek! – vélekedett egy járókelő. – Rövid lábacskája alig tud lépést tartani a szamár gyors járásával. Hogyan is lehet valaki ilyen lusta, hogy tétlenül ül a szamarán, és elnézi, hogy a kisgyerek agyonhajszolja magát.” Az apa megszívlelte a bírálatot: a következő sarkon leszállt, és fiacskáját ültette fel a szamárra.

2.

De nem telt sok időbe, mikor egy újabb járókelő szólalt meg rosszallóan: „Micsoda arcátlanság! A kis csibész úgy trónol a szamáron, mint valami király, szegény öreg apja meg loholhat mellette.” Ez meg a fiút szomorította el, és kérte apját, hogy üljön fel mögé a szamárra.

3.

„Ki látott már ilyet?! – hallatta ekkor zsémbelődő hangját egy asszony a fátyla alól. – Micsoda állatkínzás! Szegény párának leszakad a háta, a két semmirekellő meg úgy terpeszkedik rajta, mintha egy dívány volna az a szerencsétlen jószág!” Apa és fia a szidalom hallatán összenéztek, és szó nélkül mindketten leszálltak a szamárról.

4.

De csak néhány lépést tettek meg a szamár mellett, egy idegen máris gúnyolódni kezdett rajtuk: „Hogy lehettek ennyire ostobák? Sétálni viszitek talán azt a szamarat? Minek tartjátok, ha nem is dolgozik, hasznot se hajt nektek, és még arra se jó, hogy vigye valamelyikőtöket?”

5.

Az apa egy marék szalmát adott a szamár szájába, másik kezét fia vállára tette, és így szólt: „Bárhogyan teszünk is, mindig akad valaki, akinek nem tetszik a dolog. Azt hiszem, legjobb lesz, ha eztán csakis a magunk feje után megyünk.”

2014. febr. 18. 22:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

16: "Csak azt nem értem, egy max.másfél órás táv miért annyira fárasztó? "

Más egy séta és más egy bevásárlás, ahol hazafelé anyukának cipekednie kell, esetleg van mirelit cucc ami kiolvad és nem érnek rá minden bogarat megbámulni.

2014. febr. 18. 22:48
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Minden bogarat nem kell megbámulni, ezt egy 3 éves simán megérti.:)
2014. febr. 18. 23:46
 20/22 anonim ***** válasza:

Bár nekem is fura ilyen nagynak a babakocsi, ennek ellenére mindenki úgy közlekedik, ahogy kényelmes. Bár nekem mindig az jut eszembe, mikor ilyet látok, hogy hogy tanulja meg a gyerek a közlekedést, bevásárlási szokásokat, ha mindig babakocsiban ül. De persze csak magamban, mert nyilván nem tudhatom, hogy mi a valódi oka (betegség, hosszú út, fáradság stb), ezért túl is teszem magam rajta.

Ennek ellenére volt már kétszer is, hogy a 4 évesemet fektettük bele a pici sportkocsijába, mert vásárlásra menet az autóban elaludt. Mivel én is be akartam menni, nemcsak a párom, ezért a párom cipelte a picit, a nagy meg kilógó kézzel lábbal, de aludt a babakocsiban. Azért tettem róla, hogy lássák, nem vagyok vele egyedül, mert tényleg fura látvány volt :) Legalább kialudta magát, ha már délután nem aludt.

2014. febr. 18. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!