Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 evesen gyereket szeretnek,...

21 evesen gyereket szeretnek, mire meg szuletne 22 lennek Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés

Parom 31 10ev van koztunk...

Lakas kocsi van 2 eve vagyunk egyutt tervezuk a babat

Szerintetek ennyi egyutt let utan erdemes babat valallni nagyon szeretjuk egymast sulit is elvegeztem van munka helyem paromnak is nem lenne nelkulozes de megis attol tart hogy en 21 evesen meg gondolnam magam mert fiatal vagyok de ez nincs igy mert szeretnek tole gyereket :)

Normalis valaszokat koszonom

2014. okt. 17. 11:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
82%

Mit èrdekel hogy ciki vagy nem fel tudod nevelni? Ha igen rajta ha nem..ne.

Ha nem èrdekelt pàrvàlasztàsnàl hogy ciki e ha 10 evvel öregebb a partnered most mit izgat?

2014. okt. 17. 11:29
 2/29 anonim ***** válasza:
82%

Én 21 voltam,párom 29 amikor az esküvőnk volt.Ezután indult a babaprojekt.A sors fintora,hogy nem sikerült azonnal a pici így majdnem 24 évesen szültem.Így is megszóltak a korom miatt.Kaptam hideget/meleget "gyereknek gyerek" stb.Holott 19 éves korom óta dolgozom,gyed ideje alatt elvégeztem a Mérlegképest..

Ha úgy érzitek készen álltok egy gyerekre vágjatok bele!A lényeg,hogy TI mit szeretnétek!

2014. okt. 17. 11:33
 3/29 anonim ***** válasza:
50%
22 éves vagyok. Az osztálytársaim többségének van gyereke, kapcsolata nincsen... Ha megtehettek és szeretitek egymást, miért ne? Mi is szeretnénk, sajnos másfél éve nem jön össze. A párom 25 éves.
2014. okt. 17. 11:54
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
Ha mindketten szeretnétek, akkor felesleges várni. A lényeg, hogy a párod is akarja, ne csak te. Szerintem nem ciki, főleg, ha dolgozol. Nem is biztos, hogy egyből összejön, lehet csak pár év múlva. Szóval szerintem vágjatok bele, ha ezt szeretnétek.
2014. okt. 17. 11:58
 5/29 A kérdező kommentje:

Ment a zold kez mindenkinek :-D

Koszonjuk a biztatast az emberek velemenyetol feltunk inkabb hogy megszolnak e ha lesz gyerekunk ,nem nagyon latszik koztunk az a par ev csaladunkban mindenki varja mar az unokat mind ket szulok reszerol :-D

2014. okt. 17. 12:31
 6/29 anonim ***** válasza:
82%
Ha az emberek velemenye ennyire szamit, akkor bizony korai meg.
2014. okt. 17. 12:45
 7/29 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem korai,és egyáltalán nem ciki.Én is 20 évesen szültem az első babámat,januárban lesz 6 éves:)Mindent bele hajrá!
2014. okt. 17. 12:53
 8/29 anonim ***** válasza:
50%
En 20 évesen szültem , most lesz 1 éves a lányunk. 5 éve vagyunk együtt párommal :) anyagi gond nem volt nincs is. Szoval miért ne ? Jah es köztünk 14 év van .. :)
2014. okt. 17. 13:06
 9/29 A kérdező kommentje:

Ne szekaljatok mar egymast nem lehet tudni hogy o 15 evesen mien erett volt :) lehet 18nak is mondhato volt

Nem azert kerdeztem meg mert nem vagyok ra kesz hanem mert unoka ocsemert mentem bolcsibe mert rosszul lett napkozben es ahogy vittem haza fele egy csomo lany ( iskolabol menet ugy neztek hogy kb ennyi evesen gyereke van) oke hogy nem az enyem volt de kb velem egy idos lanyok megbamulnak es nem az a baj h neznek hanem az h meg vetoen neznek ...

Imadnam a babam ha fiu ha lany meg nem erdekel ki mit mond csak ugy sziven utott az ahogy neztek :-/

Hogy ha lenne gyereken akkor is igy neznenek vagy epp terhesen ? Es parom epp ezert gondolja azt h nem szeretnek :) pedig epp hogy igen

Tudom hogy nem kellene ilyennel foglalkozni de nem tehetek rola ilyen vagyok :)

2014. okt. 17. 18:28
 10/29 anonim ***** válasza:
68%
Kicsit túloztam. 16 mar elmúltak mikor ősze jöttünk. Ami annyiból állt hogy 1 heten 1 napot taliztunk. Ez igy ment elég sokáig . De nem értem kinek mi köze hozza . O volt az első párom , tőle lett gyerekem. És ?? Az nem azt jelenti hogy 16 évesen d*gtam Orba-szájba 17 évesen meg szültem ! Nehogy mar . Senkinek semmi köze hozza. Válaszoltam egy kérdésre . Azzal foglalkozzatok ne a kommentekkel! Koszi .
2014. okt. 17. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!