Szerintetek "ciki", ha munkát keresek, de tudom, hogy hamarosan gyereket szeretnék?
Akármilyen "etikátlannak" hangzik, keress munkát nyugodtan, ha terhes leszel, akkor megmondod, hogy terhes vagy és kész. Magyarázkodni sem kell.
Ebben a mai világban nem csak a munkavállaló, de a munkáltató sem csodálkozik semmin...
Eddig GYES-en voltam, de a munkáltatóm felmondott... mostanában jár le a felmondási időm és kilátásban van egy másik munkahely. Nagyon sokat nem várnék, mert már 37 leszek.
Azt sem tudom, hogy az eddigi GYED és GYES beleszámít-e a 365 nap biztosítotti időbe, ami majd kelleni fog.
Most, hogy az általános próbaidő 3 hónap helyett 6 hónap, gondolom kirúgnak, ha bejelentem, hogy terhes vagyok. Szerintetek?
Kell a TGYÁS és GYED alatt a munkáltatónak fizetnie valamit utánam?
Ne foglalkozz vele, hogy mit gondolnak. Ők sincsenek tekintettel a munkavállalóikra - bocs a kevés kivételnek.
Szerintem is dolgozz azért 1 évet, hogy jobb legyen anyagilag, nézz utána, mennyivel kapnál többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!