Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a puncimon egy anyajegy, hamarosan először fekszem le a barátommal, kicsit tartok tőle hogy mit fog szólni, szerintetek ciki?
Ha nem szőrszálas stb, amilyet ez egyik előttem válaszoló leírt, akkor még szexi is. Nekem is van és én szeretem, tetszik, hogy ott van. A barátomnak is tetszik. Sose gondoltam, hogy ciki. Ez nem bőrhiba vagy ilyesmi. Nekem pl. elég sok van, de nekem tetszik, érdekes. Nem kell aggódni, ez tök természetes dolog. Lehet, hogy fel se tűnik neki, hogy ott van. :)
23/l
Engem kicsit sem zavarna.
Különleges puncid van örülj neki.:)
Nekem is van kicsit szív alakú xD
Én szexepilnek tekintettem 8 évig aztán múltkor eszembe jutott h lehet vki szerint ronda, de aztán rájöttem h ez attól függ aki viseli hogy reagálja le. Pl. ismerek olyat akinek az ajkában van és nagyon szexyssé teszi.
Jah és még nem panaszkodtak rá.
BTW egy ismerős azt mondta h pasiknak már tök nyolc milyen vagy ha punci közelébe kerülnek csak dugni akarnak xD
Én am még anyajegy szűrésre akarok elmenni vele xD vicces lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!