Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne a melóm a csajoknak? Hamarosan krematóriumban fogok dolgozni, hullaégetőként. Sajnos a környéken alig van munkalehetőség, és muszáj volt elvállalnom. Máshova nem is vennének fel. Max, ha nagyvárosba költöznék.
(de ott meg albérlet, nagyobbak lennék a kiadásaim, megszoktam vidéken, itt vannak a barátaim, ráadásul akkor meg haza is járnék, és költségekben ugyan ott lennék).
Jelenleg nincsen btnm.
Szerintetek a csajok mit fognak szólni a munkámhoz, ha megtudják? Lehet, hogy nem fognak velem ezért összejönni? Nem egy menő szakma ez a csajoknál, ha jól tudom, nem? Vagy esetleg ne mondjam el nekik? Vagy csak később? De ha rákérdeznek egyből, mit mondjak akkor?
Figyù nem ciki!
De most màr hulla jò orgiàkat csaphatsz! Legalàbb nem vihàncol
Vannak azok az emós csajok, meg az a death core metál csajok. Na azoknak kimondottan bejön. Ráadásul még némelyiken nemcsak az ember szeme akad fel...
Amúgy szerintem nem égő...
18/F
Szerintem inkább különleges. Mondjuk mikor megláttam, elkezdtem nevetni, de nem rosszból.
Nekem semmi bajom nem lenne vele, bár a "mi történt veled a melóban, drágám?" kérdésre elég érdekes válaszokat tudok elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!