Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne a melóm a csajoknak? Hamarosan krematóriumban fogok dolgozni, hullaégetőként. Sajnos a környéken alig van munkalehetőség, és muszáj volt elvállalnom. Máshova nem is vennének fel. Max, ha nagyvárosba költöznék.
(de ott meg albérlet, nagyobbak lennék a kiadásaim, megszoktam vidéken, itt vannak a barátaim, ráadásul akkor meg haza is járnék, és költségekben ugyan ott lennék).
Jelenleg nincsen btnm.
Szerintetek a csajok mit fognak szólni a munkámhoz, ha megtudják? Lehet, hogy nem fognak velem ezért összejönni? Nem egy menő szakma ez a csajoknál, ha jól tudom, nem? Vagy esetleg ne mondjam el nekik? Vagy csak később? De ha rákérdeznek egyből, mit mondjak akkor?
Gyerekek-gyerekek xD(utolsón már sírtam :D)
Ez kicsit kezd tényleg akasztófahumorrá válni...
De legalább szép nyugis munkahely. A páciensek nem reklamálnak. Fellebbezni nem lehet...
Ha meg a csaj nagyon replikázik, csak egy gombnyomás az egész, volt-nincs...
@@
(,˘,)
Teljesen megértelek. Én vidéki megyeszékhelyen lakom. Évekig nem kaptam munkát. Így most kénytelen vagyok 200 km-re, Budapestre járni, hogy legyen állásom és ne mindenki ingyenélőnek nézzen.
Viszont a pénzem így sem sokkal több, mert amit keresek, annak a jó része elmegy a lakhatásra és az utazásra. Csajozni sincs időm, mert pénteken utazok, vasárnap utazok, hétközben dolgozok, egyedül a szombati nap az enyém. De valamikor ki is kell magamat pihennem.
Szóval ha helyben lenne egy ilyen munkalehetőség, simán elvállalnám. Ha megkérdezik, mit dolgozol, próbáld meg valahogy poénosan előadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!