Hamarosan lesz egy látogatásom az urológusnál és attól félek, hogy merevedésem lesz a vizsgálat közben. Ez nagyon ciki? Esetleg valakivel előfordult már?
Figyelt kérdés
Szó sincs róla, hogy a saját nememhez vonzódnék, barátnőm is van, akit szeretek, de ez valamiért nem hagy nyugodni, napok óta stresszelek rajta.
Nem fog homoszexuálisnak nézni az orvos?
2010. máj. 17. 23:22
1/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem te leszel (akár azon a napon) az első, akivel ez megesik...
2/9 anonim válasza:
esetleg megmondod neki hogy ez fog történni lehet. amúgy elég aszexuális a helyzet ahhoz hogy felizgulj.
3/9 anonim válasza:
Én is ettől féltem de akkora szar volt a vizsgálat hogy eszébe se jutott a műszernek ágaskodni.
5/9 anonim válasza:
hamarább megy össze a p*csöd nagyon kicsire
6/9 anonim válasza:
Mért kell menned beteg vagy?
Csak mert kötelező vizsgálat nincs ilyenből.
Ja nagyon ritkán esik meg.
7/9 A kérdező kommentje:
Természetesen nem kedvtelésből fogok menni, de a problémám a kérdés szempontjából lényegtelen.
2010. máj. 18. 19:21
8/9 anonim válasza:
Ettől én is rettegek! Gondolom, hogy már több száz ilyen esetet látott a doki, de nem lehet tudni, hogy mennyire megértő.
9/9 Tutujka válasza:
Én is voltam, nem állt fel, pedig én aztán hamar ágaskodó típus vagyok.
Lesz benned annyi para, hogy inkább össze megy mintsem fel álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!