Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 evesen gyereket szeretnek,...

21 evesen gyereket szeretnek, mire meg szuletne 22 lennek Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés

Parom 31 10ev van koztunk...

Lakas kocsi van 2 eve vagyunk egyutt tervezuk a babat

Szerintetek ennyi egyutt let utan erdemes babat valallni nagyon szeretjuk egymast sulit is elvegeztem van munka helyem paromnak is nem lenne nelkulozes de megis attol tart hogy en 21 evesen meg gondolnam magam mert fiatal vagyok de ez nincs igy mert szeretnek tole gyereket :)

Normalis valaszokat koszonom

2014. okt. 17. 11:26
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Nem toroltettem semmit nem tudom mirol beszelsz dragam ;-)

Mindenkinek lehet velemenye elvileg szabad emberek vagyunk itt mindenki kinyilvanyitja a velemenyet :) ahogy tetted te is es ahogy en is es ugyan ugy mas is

Nem ez az elet celom de parommal meg beszeltuk o se fiatal mar ahogy olvashattad :-D 40 evesen nem akar mar nen szeretne csecsemot nevelni hanem a nagyobb gyerekel/ gyerekekkel kirandulni stb .

Ha te rossz neven vetted akkor sajnalom biztos abban a helyzetben vagy amit irtam :)

Attol fuggetlenul hogy en 30eves koromra 2 gyereket szeretnek az maganugy ugy hiszem mindenki maga donti el mikor vallal gyereket x y mennyisegben !

2014. okt. 19. 14:51
 22/29 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 20 - as! Lehet hogy nem volt szep az a hozzaszolas, de te sem irtal kulonbet. Honnn veszed hogy minden jol elo huszoneves segitseggel el jol? Jo vegzettseggel, esszel es egy kis szerencsevel olyan jo munkat lehet talalni, hogy kiskiralykent el az ember. Persze ezek kozul sok kulfoldi. Ismerek viszont Magyarorszagon olyat, aki palyakezdokent (!) majdnem fel millat keres. Sokan errol csak almodnak egesz eletukben. Nem mondom hogy ez igy rendben van, de igy van. Nem feltetlenul kell mas segitsege.

A masik oldal, akiknek a szulok segitenek elindulni. Igazabol nem ertem hogy ez miert bant masokat. Engem nem segitettek a szuleim semmivel, megsem tudok rossz megjegyzest tenni arra, akit igen. Mit erdekeljen az engem? Meg ha valaki nagykepu is (amit altalaban nem a penz okoz, hanem az adott szemely alap tulajdonsaga).

Aki megjegyzest tesz arra hogy masnak fiatalon tobb van, az szimplan irigy. (Es mint tudjuk, az irigyseg sem korfuggo, tehat lehetsz te papiron akarmilyen "erett" ha a viselkedesed nem az.) Ennyi a tortenet. Egy szonak is szaz a vege, te sem voltal kulonb a hozzaszolasoddal.

2014. okt. 19. 23:08
 23/29 anonim ***** válasza:
51%

Kimaradt ket gondolat:

Sok fiatal tesz meggondolatlan kijelenteseket amik nagykepukent hatnak, de altalaban nem masok megsertese a celjuk. Ez pontosan az eletkor jellegzetessege es ertelmes 40 eves esetleg mosolyog rajta, nem all le vitatkozni.

Azzal meg erosebben vitatkoznek, hogy aki 20 evesen szul, annak nincsnek nagy tervei vagy nem lesz sikeres. Ez altalaban a rosszindulatu emberek alaptalan ervelese. Gyerek mellett is lehet am dolgozni vagy tanulni. Ha meg meg is varja vele az ovodat, ove a vilag meg. Inkabb kapjon munkat olyan helyen, ahol toleraljak a ket gyereket, mint kuldjek el 40 evesen egy helyrol, ahol gyerekkel mar nem kell... Az egyik ismerosom tortenetesen most meselte, hogy a munkahelyen sorra kuldik el az idoseket, hogy megfiatalitsak a vezetest. Nekem is van ilyen szemelyes elmenyem no letemre. Az egykori fonokasszonyom munkaba allasomkor szinten azt mondta, hogy sokkal jobban szereti a fiatal munkaerot.

Ezzel nem beszelek senki ellen es elnezest ha valaki magara vette. Pusztan azt probalom erzekeltetni, hogy mindennek van forditottja es ez a "fiatal anya nem kell sehova" nagyon hulye es alaptalan gondolkodasmod. :)

2014. okt. 19. 23:23
 24/29 A kérdező kommentje:
kedves utolso :) nem gyoztem olvasni kedves szavaidat igazad van teljes mertekben hogy a "mai" idosek semmibe nezik a fiatalokat
2014. okt. 20. 09:52
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
Jajj kedves utolsó . De faj neked hogy vannak olyan emberek akik megtaláltak az igazit, gyereket szeretnének, anyagi gond nincs, es kapnak segítséget . Igy en sem várnék 30 éves koromig. Minek ? Teljesen egyet értek vele. Szeretne babát , minden adott hozza . Hála istennek hogy nem kell egyedül ne élnie mert egy be sikerült baba. Segítenek neki, ez igy van jol . Vagy mondja azt hogy koszi nem kerek a segítségből inkább szülök 38 évesen ... Addigra hatha lesz annyi pénzem hogy egyedülálló anyaként is fel neveljem a gyerekem. Istenem... Fárasztó emberek vannak itt!
2014. okt. 20. 10:09
 26/29 anonim ***** válasza:
51%
# 20-as válaszoló nak szólt a komment :)
2014. okt. 20. 10:10
 27/29 anonim ***** válasza:
51%
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Nyilván van aki nem teheti meg hogy 20 évesen szüljön és ezzel a világon semmi probléma sincs, de azért nem kell leszólni a fiatalokat akik megtehetik. Általában nem a fiatalok támadják az idősebbeket, hanem fordítva. :) És közülük is általában az, akinek nincs meg mindene akár anyagi, akár lelki szempontból. Természetesen tisztelet a kivételnek, mert az mindig mindenhol van.
2014. okt. 20. 12:01
 28/29 anonim ***** válasza:
67%
Miért lenne ciki? Mert fiatal anya leszel? Az nem ciki hanem szuper dolog.
2014. okt. 20. 19:45
 29/29 A kérdező kommentje:

Rajta vagyunk a teman parommal :) meg beszeltuk es belevagunk

Koszonom a valaszokat

2014. nov. 9. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!