35+4-hetes kismama! Véleményeket szeretnék! Irjatok! Ciki vagy sem?
Úgy próbálom ezt elkerülni, hogy folyamatosan karban van tartva a szőrzetem, ez az időjárás (lenge,rövid ruhák) miatt amúgy is szükséges. Így nem érhet meglepetés.
De a kórházban a nunit úgyis leborotválják, ha úgy látják, hogy le kell. A többi szőr senkit nem fog érdekelni, hidd el :)
Szia!
Én is aggódtam ezen, aztán megoldotta az élet.
40+3 naposan voltam dokinál, hazaértem, és akkor megborotválkoztam mindenhol, közben a mosógép elárasztotta a fürdőszobát, négykézláb töröltema vizet, és akkor beindult a szülés (csütörtökön), irány a kórház. De legalább frissen voltam borotválkozva.
Kérdezték is a kórházban, hogy hogy csináltam.
de hidd el nem fog számítani ott a szülés közepette.
Boldog babavárást.
Szia!Nekem fekete a hajam, így el tudod képzelni a lábam milyen!Én márciusban szültem és nem igazán érdekelt, hogy szőrös-e a lábam.Nem divatbemutatóra mentem.A pici születése után annyira nem volt időm ilyenekkel törődni, hogy tegnapelőtt szedtem rendbe a lábam.A bikinivonalig persze nem jutottam el.Ha te úgy érzed neked kellemetlen, akkor a szülés várható időpontja előtt rendezd el magad.Könnyű szülést!
Egy 5 éves csajszi és egy 2 és fél hónapos fiúcska anyukéja
Szia!
Én is aggódtam ezen, aztán megoldotta az élet.
40+3 naposan voltam dokinál, hazaértem, és akkor megborotválkoztam mindenhol, közben a mosógép elárasztotta a fürdőszobát, négykézláb töröltema vizet, és akkor beindult a szülés (csütörtökön), irány a kórház. De legalább frissen voltam borotválkozva.
Kérdezték is a kórházban, hogy hogy csináltam.
de hidd el nem fog számítani ott a szülés közepette.
Boldog babavárást.
Nem tudom másnak, hogy volt, de a szülőágyon a lábamra húztak ilyen zsákot :)
Nem tudom, valami rongyból, gondolom, hogy a lában ne legyen véres stb.
Szóval senkit nem érdekel senki szőrös lába!:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!