26+1-hetes kismama vagyok. Véleményeket szeretnék ki hogyan élte meg a szülést! Meddig tartott?
Reggeli magzatvízvizsgálaton mondták, hogy bő két ujjnyira ki vagyok tágulva, mehetek a szülőszobára (40+6 hetesen). Örömömben sírva fakadtam! 11 körül adtak infúziót, mert fájásaim egyáltalán nem voltak, csak a pocim keményedett. Arra egyből reagált a szervezetem, elkezdődtek a fájások, előbb menziszerű görcsök, aztán egyre erősödtek, de még bőven elviselhetők voltak. 13 körül burkot repesztettek, akkor már eléggé fájt, kéjgázt kértem. A párom végig velem volt, bíztatott, inni adott, maszkot adott, mikor mire volt szükségem. 16:35-kor született meg a kisfiam 4020 grammal és 52 centivel. A szülésznő sokat segített, két kézzel könyökölt a hasamban, mivel a kisfiam szalutálva jött a világra (keze a fején volt), így nem tudtam elég erősen és elég sokáig nyomni egyedül. Életünk legizgalmasabb, legkülönlegesebb élménye volt! A nagyon fájdalmas része max. 2 óra hossza volt, de leírhatatlan élmény mikor szemtől szemben találod magad a pocaklakóddal! Én nagyon szétszakadtam, így a varrás elég sok ideig tartott, nekem kellemetlenebb volt, mint maga a szülés. Az éjszaka pedig maga a borzalom. De ezek után alig várom, hogy újra átéljem ezt az élményt, rögtön szülés után is azt mondtam, hogy bármikor újra így csinálnám!!!
Gyors és könnyű szülést kívánok!
az en szulesem egy kicsit huzosabb volt mert 18 oran keresztul vajudtam :) de barmikor gondolkodas nelkul ujra csinalnam !! en penteken bementem a korhazba mert nalam meginditottak a szulest reggel 10 kor es majd szombat reggel fel 6 kor lett meg a lanyom a magzatvizem penteken delutan fel 5 kor folyt el ( nem magatol kipukkasztottak a burkot) es onnantol kezdodott a kemeny fajasok!! de minden egyes kemeny fajas, hoz kozelebb a gyermekedhez, nekem ezt mondta a doki es a szuleszno igy osze szoritottam a szamat es hosiesen kibirtam:))))
konnyu gyors szulest kivanok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!