20+4-napos kismama vagyok! Voltatok szülöszoba látogatáson? Mi történik ott? Véleményeket szeretnék!
Szia
En voltam.
A fogadott szulesznovel megbeszeltunk egy idopontot,es a parommal egyutt bementunk.
Megmutatott mindent a szuloszobaban,ahol En szultem ott volt minden szobahoz furdo,kad ahol lehetett vna vajudni,wc,labda.
Igazabol nem toltottunk ott par percnel tobbet,de jo volt latni,h milyen korulmenyek kozott fogok szulni.
Én épp tegnap este voltam, a doki hívott be este ,hogy nézzük meg a szülőszobát. Van benne minden, kád labad, szép új tiszta, de engem valahogy elborzasztott, nekem kár volt megnéznem, ha mégegyszer tehetném, inkább kihagynám. Valahogy bele gondoltam hogy majd eljön az idő, s fájni és fájni fog brrrrr:S
Az érzéstelenítésről kérdezhetsz, beöntést vagy kúpot adnak, mikor indulj be ha fájások vannak, mit vigyél a szülőszobára, milyen papírok kellenek .
Bár ezeket rendelésen is meglehet kérdezni a dokitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!