Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 evesen gyereket szeretnek,...

21 evesen gyereket szeretnek, mire meg szuletne 22 lennek Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés

Parom 31 10ev van koztunk...

Lakas kocsi van 2 eve vagyunk egyutt tervezuk a babat

Szerintetek ennyi egyutt let utan erdemes babat valallni nagyon szeretjuk egymast sulit is elvegeztem van munka helyem paromnak is nem lenne nelkulozes de megis attol tart hogy en 21 evesen meg gondolnam magam mert fiatal vagyok de ez nincs igy mert szeretnek tole gyereket :)

Normalis valaszokat koszonom

2014. okt. 17. 11:26
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolso ne vedd magadra :)

engem anyum 18. Szulinapja elott szult es nem bant meg elso kapcsolatbol vagyok es meg mindig egyutt vannak apummal es imadjak egymast :)

2014. okt. 17. 19:56
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
22 leszek. A ferjemmel most varjuk a masodik babat. Sajat haz, nagyon jo anyagi helyzet. Sokaknak 40 ev alatt sem sikerul annyit osszeszedni mint amennyi nekunk mar most van es talan fele ilyen boldogok sincsenek. Ez nem korfuggo. Fel vagytok ra keszulve lelekben es anyagiakban? Ha igen, akkor nem is kerdes hogy idealis - e az ido.
2014. okt. 17. 21:13
 13/29 A kérdező kommentje:

Orulok ennyi biztatasnak :-D

Anyagi helyzet nekunk is meg van

Modern hazban lakunk ( sor lakas)

Hitel sincs auto is van

szoval belevagunk :) de az is lehet hogy nem jon elsore

2014. okt. 18. 07:03
 14/29 anonim válasza:
50%

18 vagyok párom 22 és van egy gyönyörű 4 hónapos kislányunk. Nem tervezett baba persze...de igy alakult.

Se jó anyagi háttér semmi. Ő dolgozik a család segit amennyit tud és boldogok vagyunk.

Engem is megbámultak mindenhol(suli,utca,orvos) de nem érdekelt.büszkén mentem mindenhova :)

nem ciki egyáltalán csak hajrá !! :)

2014. okt. 18. 09:37
 15/29 A kérdező kommentje:

Lenyeg hogy boldogok vagytok ,de mi ugy terveztuk hogy legyen egy kis + penzunk

Persze szulok segitenek es anyosomek kikotottek hogy baba butort kisagyat ok veszik az en szuleim pedig a babakocsit

Sok baba ruhat is kapnek nagybatyamektol is ilyenektol nem tartunk

2014. okt. 18. 10:19
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

Nem is kell várni már nektek semmire. :) Ez teljesen megfelelő körülmény,egy baba érkezéséhez.

Én 15 évesen ismerkedtem meg a férjemmel. 8 év van közöttünk. 19 évesen megszültem az első gyerkőcünket. Csak megvető,lenéző tekinteteket kaptam,de lesz...tam minden nyomi fejét.Foglalkozzanak magukkal. 15 éves házasok vagyunk,azóta is töretlen a boldogságunk.Most lehet nekik ujjal mutogatni,és pálcát törni felettünk,mert megmutattam,hogy fiatalon is lehet az emberből jó anya,és feleség. :)

2014. okt. 18. 16:10
 17/29 A kérdező kommentje:

Annyira jo ilyen hozza szolasokat is olvasni :-D

Koszonjuk nektek a biztatast persze aki kritikat irt azt is ;-)

Remelem hamar ossze tudjuk hozni a gyerkocot :-D

2014. okt. 18. 21:26
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy elnézem a leértékeléseket, jár erre pár ember, akinek nem sikerült megtalálni a boldogságot. ;) Komolyan nem értem hogy ezen mi leértékelni való van.

Jó tanács: Talán akkor GYK - n való lazulás helyett valami értelmeset kellene csinálni. :)

2014. okt. 19. 11:48
 19/29 A kérdező kommentje:

Vannak emberek akik inkabb kariert epitenek a csalad alapitas helyett :) es szulnek 30-40evesen vagy azon felul en 30eves koromra mar 2 gyereket szeretnek latni akarom ahogy felnonek unokazni majd es nem azon sopankodni hogy miert nem szultem hamarabb :-D

Biztos aki ki tolja a terhesseget 40 eves koraig tuti banja 50 lesz mire a gyerek szinte islolaba megy ....:-P

2014. okt. 19. 12:11
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező ezt az utolsó hozzászólásod nem kellett volna, ez egy óvodás szintű, gusztustalan beszólás volt, ezek szerint te vagy a tökéletes, mert huszonx évesen megszülsz x mennyiségű gyereket és ezzel az életed célját beteljesítetted. Van akinek ennél nagyobb ambíciói is vannak, de nyilván te ezt úgy sem értheted. A másik meg a tizen-huszonéves anyukák kicsit magukba nézhetnének, hogy mondjuk a tíz-húsz évvel idősebb pasijuk nélkül (vagy szülők nélkül) önerőből hol lennének, gyanítom sehol,könnyű más tollával ékeskedni...

(És gondolom majd ezt a választ is törölteted, úgy ahogy mást is, mert nem volt szimpatikus a lelkivilágodnak.)

2014. okt. 19. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!