Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, igaz az, hogy mi férfiak valóban mind akarunk gyereket, még ha kérdésre be se vallanánk esetleg?
Hát régóta mondogatják nekem,hogy majd ha lesz nekem is gyerekem...blablabla...
Nem látom esélyét még egy párkapcsolatnak sem egyenlőre,és mivel még nem is volt így aztán egyre nehezebb is a dolog.Valamelyik nap is feljött a téma családban,én meg mondtam hogy tőlem biztosan hiába várnak ilyesmit,egyhamar nem lesz ilyen. :D
22/F
Guys, vonatkoztassunk el a csajoktól vagy hogy van-e épp párkapcsolatunk.
Csak annyi a kérdés, hogy lehetőség szerint ti úgy képzelitek el az életetek, hogy abban van gyerek vagy nem.
Tudom, hogy ki lehetne térni a nőkre a témában, de ne tegyük. Tételezzük fel, hogy mind megtaláljátok azt a nőt, akivel jól megvagytok hosszabb távon is.
Akar a rövidnadrágos rossz fene...se időm, se türelmem, se fölös 11 milliárd dollárom nincs hozzá, amibe egy ilyen kis tündérnek a felnevelése kerül.
Sz'al kell a gyerek a francnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!