Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez nem ciki egy feleségnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem ciki egy feleségnek?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy prostival(+ más egyebet is csináltunk), és megkérdeztem, hogy tudja-e hogy kik alkotják a kliens körét. Azt mondta 95%-ban nős férfiak, 30-60 évesig. A miértre meg az volt a válasz, hogy általában vagy eleve nincs szex, vagy felszínes és nem kapnak semmi izgalmat. Mondjuk ezt igazolom én is, de nem gondoltam volna, hogy arányaiban ekkora lesz a halmaz.

Most a feleségeket kérdezem! Nem ciki az nektek hogy a férjetek kibulizik egy alibit, majd elmegy egy prostihoz a hátatok mögött? Vagy nem értitek azt, hogy haláli unalmasak vagytok az ágyban? Akinek nem inge ne vegye magára, csak én is ledöbbentem hogy 95% házas férfi.

2020. okt. 14. 15:28
 81/115 anonim ***** válasza:
100%

"Én voltam az, aki egy hétig tepert azért, hogy minden tökéletes legyen az alkalomra. Én voltam az, aki elolvasott vagy 20 könyvet a szexről, én vagyok az, aki megnézte az összes, a témával kapcsolatos előadást. Én voltam az, aki nem egy tanfolyamot végzett, én voltam az, aki elvitte a feleségét szexuál terapeutához. Kb. az összes energiám ebbe fektettem, ami a szabadidőmet illeti. "

És ezek után azt állítod,hogy a nők nem képesek az orgazmusra és ufó az a nő aki kezdeményez?

Elég rossz helyekről informálódtál ezek szerint.

2020. okt. 15. 15:21
 82/115 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az egész kamu.

Igazából kételkedek benne,hogy ez nem egy kamu de tételezzük fel,hogy elhiszem,hogy nem az.

Akkor mit vársz egy olyan embertől aki bizonyítottan aszexuális.

És miért csakis ez a példa számodra?Amikor nem minden nő aszexuális.Ezt tudhatnád a sok könyvből meg előadásból.

Mások boldog kapcsolatban élnek aminek kötelező velejárója a intimitás.Te egy szar házasságban vagy benne és úgy osztod az észt.

2020. okt. 15. 15:27
 83/115 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos kérdés: a feleséged volt az első nő akivel szexeltél?
2020. okt. 15. 16:25
 84/115 A kérdező kommentje:

82-es. A kérdés nem kamu. 83-as. Volt előtte egy egyszeri akcióm, de az is felejthető kategória volt, egy bulin még 20 éves koromban.

Volt egy kis időm elmélkedni, és arra jöttem rá, hogy totálisan el lett b*szva az életem. Ami meg a legrosszabb, hogy ez már így is marad! Az eddigi életemet élnem kell, a gondolkodásmódom már olyan amilyen, nővel ismerkedni irányítottan meg nem megy. Az a baj, hogy amiket eddig leírtam, az már belém van égve, az hogy engem elfogadjon valaki, érdeklődjön utánam, szexeljen velem önszántából több mint lehetetlen! Az a kor vagy korszak már elmúlt, belül nem tartom magam vonzónak, nincs olyan tulajdonságom ami tetszene egy nőnek.

Jó, oké, értem én hogy vannak nők akik vonzódnak a párjukhoz, de azok valószínűleg jóval többek mint én. Testileg sem vagyok az a vonzó alkat, kifejezetten taszítónak tartom magam ha női szemmel tekintek magamra. Nem vagyok egy Men's Health modell, nincs alkarnyi méretű szerszámom, nem vagyok latin szerető. Igazából ha ma egy nő elhívna randira, 100% hogy elutasítanám, mert ad egy, nem hinnék neki, d kettő, nem akarnék beégni.

Az is kamu, hogy az 180 alatti férfiak sikertelenek, én 182 vagyok. A kövér pasiktól undorodnak a nők? Én 86kg vagyok.

Régebben amikor először mentem el egy prostihoz, eszméletlen kellemetlenül éreztem magam, féltem hogy az első másodpercben kidob, elküld. Aztán rájöttem hogy ez csak üzlet.

Az bánt a legjobban, hogy ezzel az irgalmatlan nagy hátránnyal kell leélnem az életem. Ami azt sem tudom mi. Sehol nincs problémám az életben, de ez a férfi-női dolog nálam gyárilag zárolt, elérhetetlen. Ez ellen nem tudok mit csinálni!

Nem, nem tudom mit jelent az önfeledt szex, ebben nem volt részem soha. Azt sem tudom milyen, ha egy nő ragaszkodik hozzám. Azt sem tudom mit jelent, ha egy nő törődik velem. Azt sem tudom mit jelent, ha egy nő meglepetést okoz. Vagy hogy kezdeményezzen szexuálisan. Semmit sem tudok a ti világotokról, az ég világon semmit!

2020. okt. 15. 17:01
 85/115 anonim ***** válasza:
100%
#84: ezek után végképp nem értem, miért nemválsz el, vagy legalább miért nem mész EGYEDÜL terápiára, hogy redbetedd magadat, az énképedet, az önértékelésedet. A feleséged egyébként - énúgy látom - egy toxikus, lelkileg mérgező ember számodra, aki a béka s*gge alatt tartja az önértékelésedet. Ezért kellene megszabadulnod tóle, és teljesen új életet kezdeni, tiszta lappal. És erre soha nincs késő. Kezdjél új, saját vállalkozást, és hajrá.
2020. okt. 15. 20:01
 86/115 anonim ***** válasza:
100%

"Azt sem tudom milyen, ha egy nő ragaszkodik hozzám. Azt sem tudom mit jelent, ha egy nő törődik velem"

De miért vetted feleségül a nejed, ha nem érezted ezeket?

2020. okt. 15. 20:54
 87/115 A kérdező kommentje:
Mert eleve ezt elképzelhetetlennek tartottam mindig is. Nagyra értékelem azokat akik el tudtak válni, én nem tudok. Az már tényleg a totális kudarc lenne.
2020. okt. 15. 21:10
 88/115 anonim ***** válasza:
100%

"Mert eleve ezt elképzelhetetlennek tartottam mindig is."

Mit? Ezzel kinek válaszoltál? Csak kíváncsi vagyok. #85-ös voltam.

2020. okt. 15. 21:18
 89/115 A kérdező kommentje:

A törődést tartottam elképzelhetetlennek, ahogyan ma is. Egy válással sem kerülnék előbbre, max cseberből vederbe. Hidd el, nincs bennem semmi szerethető vagy értékelhető. Amim van, aki vagyok, az semmi. Este azon filóztam, hogy végül is ha elkapna a covid legsúlyosabb fajtája, nyugodtan hajtanám álomra a fejem. A családom biztonságban van, rengeteg dolgot kipróbáltam már, rengeteg élményem van. A társkapcsolatosdit meg nem szabad erőltetnem, az zsákutca. Hogy mondja a mondás? Ültess el egy fát, már nem hiába éltél! Na, én azt is ültettem egy erdőnyit.

Az az igazság, belefáradtam én már ebbe a szélmalom harcba, és az is tény, a prostizás sem adja meg igazán azt, amire vágyom. Az is csak egy nagy önbecsapás, nem a fizikai része hiányzik a dolognak. Úgy érzem magam, mint amikor egy halat kidobnak a Szahara közepére. Hiába vergődök, a tenger túl messze van. Ti meg onnan a tengerből mondjátok, hogy itt van ám az élet.

Több mint az életem fele már elment, ráadásul a fiatal korom is erre a télférre esett. Az összes gyakorlati tapasztalatot akkor szereztem, és most majd a középkor derekán írjak felül mindent? Egy fát sem lehet már átültetni. Neked, vagy nektek folyamatos tapasztalásotok van arról, hogy hú de király egy párkapcsolat, imádjátok a párotok, ő szintén, hú de jó a szex, jön magától stb. Engem sosem imádott senki, sosem tett meg értem semmit senki, sosem jött a szex, csak 3 hónap könyörgése után, gőzöm sincs milyen a jó szex, gőzöm sincs arról milyen ha egy nő kíván, mi az a női orgazmus. Erre ment rá közel 30 évem. Akkor most váljak el? Én már velejéig megromlottam, sosem fogok hinni a szeretetben.

12 éve volt egy balesetem és kórházba kerültem. Engem az infúziók és a kötözések sűrűjében is számonkértek, mert szóvá mertem tenni, hogy jól esne ha meglátogatna maga a párom. Persze ő ezt szóvá is tette, hogy mi az hogy én ezt megkövetelem?! Egy hónap alatt 1X jött be. Látod, nekem ez után ez is természetessé vált. Ennyit érek.

Már megszoktam, hogy mindig minden körülmény között a legutolsó ember vagyok. Aztán én vagyok az, aki sosem megy el orvoshoz, amolyan "last stand" üzemmódban élek. Ha fáj valami majd elmúlik, vagy megszokom. H*lyén hangzik, de nem akarom hogy rám pazaroljanak az egészségügyből, vannak olyanok is, akiknek sokkal fontosabb. Az életvitelem elég kemény, ezt sokszor érzem, napi 4-5 óra alvásnál sosincs több. Se hétköznap, se hétvégén.

2020. okt. 15. 21:43
 90/115 anonim ***** válasza:
100%

Okés. Tehát akkor nem az a kérdés, hogy vannak-e nők, akik élvezik a szexet, és pláne nem az, hogy a te prostizásod ciki-e a feleségednek.

Az a probléma, hogy mindig is a béka shegge alatt volt az önbizalmad, ezért ennek megfelelő párt választottál, aki azt gondolta rólad amit te is magadról: hogy egy senki vagy.

Hatalmas hiba volt vele maradni, elvenni. De nem hibáztathatod, mert pontosan tudtad, mit kapsz. Nem szülés után lett ilyen, nem csak az utóbbi években, hanem mindig ilyen volt.

A válás nem kudarc. A válás egy korrekció. Egy rosszul leélt élet, meg a prostizás, az a kudarc. Én mindenképpen egy pszichológust javaslok, akkor is ha maradsz ebben a házasságban.

2020. okt. 15. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!