Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez nem ciki egy feleségnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem ciki egy feleségnek?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy prostival(+ más egyebet is csináltunk), és megkérdeztem, hogy tudja-e hogy kik alkotják a kliens körét. Azt mondta 95%-ban nős férfiak, 30-60 évesig. A miértre meg az volt a válasz, hogy általában vagy eleve nincs szex, vagy felszínes és nem kapnak semmi izgalmat. Mondjuk ezt igazolom én is, de nem gondoltam volna, hogy arányaiban ekkora lesz a halmaz.

Most a feleségeket kérdezem! Nem ciki az nektek hogy a férjetek kibulizik egy alibit, majd elmegy egy prostihoz a hátatok mögött? Vagy nem értitek azt, hogy haláli unalmasak vagytok az ágyban? Akinek nem inge ne vegye magára, csak én is ledöbbentem hogy 95% házas férfi.

2020. okt. 14. 15:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:
100%

7# milyen minöségü nö?

Szerinted aki luxuspr.stihoz jàr nem lenne pénze normalis nöre? Siman megfüzne barkit ha nem lenne annak is vmi "zavara".

Luxus pr.stiknal is illatosito kell a hàzba..

2020. okt. 14. 18:24
 32/115 A kérdező kommentje:

Mit nevezünk normális nőnek? Nekem van egy világképem, ami közel 50 év alatt kialakult. Az is tudom én milyen vagyok. Én már nem tudnék megismerkedni, majd összeállni, párkapcsolatot létesíteni más nővel. Érzelmi, lelki okokre vezetném vissza ezt. Mivel hozzászoktam, hogy nem vágyik rám a feleségem, ez kitörölhetetlen nyomokat hagyott bennem, ezért járok prostihoz. Semmi nem változik érzelmi téren, a prosti sem vonzódik, de legalább megadja azt, amire vágyom. Nem kell aberrált dolgokra gondolni! Pl. mosoly, kedvesség, bensőséges feeling. Tudom, ezek is csak illúziók, de legalább megkapom. A szexben sincs semmi extra, alap pózok, meg az, hogy lássam azt a nőt, akivel együtt vagyok. Nappali vagy lámpafény. Ennyi az egész.

Eljátszva a gondolattal, ha elválnék, sosem hinnék abban, hogy kellek egy nőnek, vagy ki sem merem mondani, vágyna rám. Szóval részemről ez a szerelem meg vonzódás ki van zárva. Igen, egyébként bőven el tudnék tartani egy családot a saját bevételeimből is.

2020. okt. 14. 18:32
 33/115 anonim ***** válasza:
100%
De nem értem,hogy ezek fényében amiket leírtál miért kéne bárki feleségének cikinek tartania,hogy a férje prostikhoz jár?
2020. okt. 14. 18:35
 34/115 A kérdező kommentje:
Nem magamra gondoltam, hanem a nagyszámú házas férj miatt kérdeztem.
2020. okt. 14. 18:52
 35/115 anonim ***** válasza:
100%

A volt férjem nem tudott kielégíteni. Egy idő után már nem kívántam vele a szexet, mert nem volt orgazmusom, de szerettem őt. Viszont én biztosan tudtam hogy nem vagyok aszex, és nem is akartam azzá válni mellette, de azt a langyos reszelést nem kívántam. Ő azt mondta, nincs érzékem a szexhez, más nőket kívánt, de nem csalt meg, viszont emiatt szenvedett. Én is.

Elváltam. Tudom, gonosz vagyok. Utána volt egy szex kapcsolatom. Ott már élveztem a dolgokat és az volt rólam a vélemény hogy tiszta nimfó vagyok, nem az hogy frigid.

Szóval függ a partnertől is. Most kétnaponta simán csinálnám.

2020. okt. 14. 19:19
 36/115 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez olyan fura. Hol ismerkedtetek meg? Elrendezett házasság volt? Vagy hogy nem tűnt fel az elejé hogy nem szereti a szexet? Katalógusból választottad? Te gazdag vagy, vagy miért ment hozzád? Nem utolsó sorban, szerintem senkinek nemm kell elszámolnod itt, egyedül neki tartozol elszámolással, a ti dolgotok erted.
2020. okt. 14. 19:25
 37/115 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg az nem fér a fejembe, kérdező, hogy a feleséged, tudatosan aszexuális emberként miért akart házasságot?
2020. okt. 14. 19:31
 38/115 anonim ***** válasza:
100%
Ott rontottad el kérdező, hogy feleségül vettél olyan nőt, akivel már ilyen alap dolgokban sem egyeztek. Maradnak a prostik. A feleséged nem fogja cikinek tartani, mert pont letojja az egész szex témakört, ahogy van. Sőt, szerintem örül is neki, hogy nem őt cseszteted vele. De mondom, anno kellett volna gondolkodnod, mostmár ez megy, vagy a különválás, de azt nem akarsz.
2020. okt. 14. 19:49
 39/115 A kérdező kommentje:

Emberként, vagyis párként(leszámítva a szexet) jól működünk. Én az elején még nem tudtam hogy ilyen, azt gondoltam problémája van, stresszes az egyetemi tanulmányai miatt. Aztán hogy velem van valami baja, én meg h*lye fejemmel elkezdem sportolni, kondizni. Majd azt hittem nem vagyok jó fejben, és munka mellett elvégeztem egy egyetemet. :D Szóval lehet hogy ott volt előttem a megoldás, vagyis a tény, de én nem vettem észre, nem akartam észrevenni. Aztán azt gondoltam, nem vagyok okés anyagilag. A munkám mellett csináltam egy vállalkozást, emellett a főállásomban is egyre magasabbra tornásztam fel magam. Aztán jött a gyerek. Mára már aránylag jó státuszt tudhatok magamnak, a feleségem asszexualitása révén megvalósítottam önmagam. Persze a szex marad ott ahol volt. Szóval ha a jó oldalát nézem, még köszönhetek is neki.

Rengeteg, eszméletlen sok energia, munka, tanulás van mögöttem, nem is beszélve arról hogy az üzlettársam, a gyerekem anyja. Szóval lehet hogy valakiknek tökéletes a szexuális élete, nekem meg minden más. Én elmegyek egy prostihoz és ki van pipálva.

2020. okt. 14. 21:09
 40/115 anonim ***** válasza:
81%
Hát ha már ennyit tettél azért, hogy meggazdagodj, tudsz magadnak nőt venni. Milyen ironikus az élet...
2020. okt. 14. 21:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!