Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez nem ciki egy feleségnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem ciki egy feleségnek?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy prostival(+ más egyebet is csináltunk), és megkérdeztem, hogy tudja-e hogy kik alkotják a kliens körét. Azt mondta 95%-ban nős férfiak, 30-60 évesig. A miértre meg az volt a válasz, hogy általában vagy eleve nincs szex, vagy felszínes és nem kapnak semmi izgalmat. Mondjuk ezt igazolom én is, de nem gondoltam volna, hogy arányaiban ekkora lesz a halmaz.

Most a feleségeket kérdezem! Nem ciki az nektek hogy a férjetek kibulizik egy alibit, majd elmegy egy prostihoz a hátatok mögött? Vagy nem értitek azt, hogy haláli unalmasak vagytok az ágyban? Akinek nem inge ne vegye magára, csak én is ledöbbentem hogy 95% házas férfi.

2020. okt. 14. 15:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 anonim ***** válasza:
73%
Ez a férfinak ciki, hogy gerinctelen es nem tud kommunikálni, nem a nőnek
2020. okt. 16. 22:34
 112/115 anonim ***** válasza:
72%
#111: szerintem itt nem erről van szó, és valószínűleg mindkét fél sáros. A feleség pedig mesteri manipulátor lehet szerintem.
2020. okt. 16. 22:36
 113/115 anonim ***** válasza:
100%

Én leülnék veletek egy virtuál sörözős mérnöki beszélgetésre.

Igazán nincs mit a marha hosszú hozzászólásomért, jól esett leírni. Rengeteg téma járt közben még a fejemben, de gondoltam elég lesz mára. :)

104# voltam

2020. okt. 17. 00:20
 114/115 A kérdező kommentje:
111. Bocsánat, de ez nem az a tipikus Balázs show féle sztori. Egyébként köszi a tanácsot, megnézem az értelmező kéziszótárban a kommunikáció fogalmát! Ejjj hogy ez eddig nem jutott eszembe. 👍
2020. okt. 17. 09:34
 115/115 anonim ***** válasza:
Az a gáz ha nem mondja el, ha elmondja hogy prostihoz megy az nem gond, engedem neki, mivel nem szexelek vele.
2020. okt. 25. 06:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!