Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez nem ciki egy feleségnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem ciki egy feleségnek?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy prostival(+ más egyebet is csináltunk), és megkérdeztem, hogy tudja-e hogy kik alkotják a kliens körét. Azt mondta 95%-ban nős férfiak, 30-60 évesig. A miértre meg az volt a válasz, hogy általában vagy eleve nincs szex, vagy felszínes és nem kapnak semmi izgalmat. Mondjuk ezt igazolom én is, de nem gondoltam volna, hogy arányaiban ekkora lesz a halmaz.

Most a feleségeket kérdezem! Nem ciki az nektek hogy a férjetek kibulizik egy alibit, majd elmegy egy prostihoz a hátatok mögött? Vagy nem értitek azt, hogy haláli unalmasak vagytok az ágyban? Akinek nem inge ne vegye magára, csak én is ledöbbentem hogy 95% házas férfi.

2020. okt. 14. 15:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/115 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot, de nálam a pszichológus is tanácstalan. Ugyanis jártam. Én tudom mi lenne a megoldás, de azt nem árulom el, az legyen az én titkom. Viszont az sosem lesz, mint ahogyan eddig sem. Egyébként volt egy nő pár éve, itt ismertem meg. Elmondása szerint belém szeretett, nagyon jól esett az, hogy végre valaki érdeklődött felőlem. El is hittem neki, sokmindenről beszéltem neki magammal kapcsolatba. Viszont ő is ugyanazt lépte mint amire valójában számítottam. Csalódás volt az egész. Pedig közel volt már. Szépen meg is köszöntem a sorsnak hogy újból a poén tárgya lehettem. Egyszerűen ami a tizen, huszon, harmincas, negyvenes, ötvenes, hatvanas embereknek élből, kérdés nélkül működik, az nálam sosem.

Szerintem van bennem valami született taszító tulajdonság. Én már voltam minden, kisportolt, ultra igényes, intelligens, nagyképű, laza, visszahúzódó, trampli, katona, tanár, vállalkozó, pilóta, motoros, ejtőernyős, utazó, megfontolt, nagyvilági... aztán akkor sem változott semmi. Valahogy sosem vettek emberszámba. Persze havernak jó vagyok, és itt pont került a dolgok végére. Annyira zavart már a dolog, hogy(név és minden beazonosításra alkalmas információk nélkül) olyan képzésben vettem részt, ahol a fő téma az emberi viselkedés pszichológiája volt. Utólag már bánom, mert sajnos olyan tudást adott, ami csak rontott a helyzetemen. 5 perc semlegesnek tűnő beszélgetés után(ami valójában nagyon tudatos és irányított), választ ad számomra a kritikus kérdéseimre. Emellett a testbeszéd, az arcmimika is mindent elárul. Nem hiába szórtam ki az ismerettségi körömből mondhatni több száz embert. Egyszerűen irtózom már a felszínes emberektől. Tényleg azt látom, hogy senkit nem érdeklek mint ember.

A nőktől meg már tartok, félek hogy megforgatnak, fölém kerekednek, lenéznek, kiröhögnek. Konkrétan gyereknek érzem magam előttük, akit sosem vesznek komolyan, hiszen ő még csak egy gyerek. Az él bennem, hogy én egy nőnek nem tudok jót tenni, szexuálisan meg pláne! Egyáltalán mit szabad tenni? Ruha nélkül rá nézhetek? Pl. én zavarba jövök egy prostinál is, nem is igazán merek ránézni a testére. K*rva rossz érzés, mintha ezért büntetés járna, vagy egy leb*szás, hogy mit képzelsz te?! Én a saját testemet ugyanígy kezelem, még ma is cikinek érzem ha nincs rajtam ruha a szexnél(prosti). Arra gondolok végig, hogy vajon mennyire undorodhat tőlem , másoknak milyen tökéletes görög szobor teste van, más férfinak 25cm-es a farka, ezek után mit is akarok én egynőtől.

A pszichológus ennél a pontnál fel is adta, viszont végig tudtam mire is akar kilyukadni, ez nagyon felbosszantott.

Volt időszak, amikor kőkeményed edzettem, mondom edzettem, és nem a mai trendi tömegnövelős, fehérjés, rizses csirkemelles standard divatirányzatot követtem. Saját speciális étrend, amit itt nem árulok el. 7%-os testzsírszázalékra levittem, 50kg-os málhazsákkal napi 10km hegyvidéken, 3 óra súlyzós és saját tömeges edzés. Hát ez sem volt jó. Semmi reakció vagy hatás. Ha valaki akkor én elmondhatom, hogy már mindent kipróbáltam, már mindent fejlesztettem magamon, de hiába. Más nőket sem érdekeltem. Végső elkeseredésemben, amit nagyon szégyellek, feldobtam egy szemtelenül magas összeget, hogy legyen szeretőm. Nulla, azaz nulla sikerrel. Hét számjegyű volt az összeg, és nem egyessel kezdődött...

Én akkor végleg feladtam, nekem ez nem megy, én kimaradok a legemberibb játékból. Ezek után van még ember aki hisz önmagában? Nekem az elmúlt 30 évem a folyamatos önfejlesztésről szólt, ami egyúttal nagyon hasznos volt, de a másik oldalon tökéletes kudarc. Még szakmákat is kitanultam! :D ...de ez már tényleg csak a poén kedvéért írtam. Amúgy tényleg igaz.

Hát régen volt már ilyen, de most olyan jót röhögök magamon! :D Ekkora balekot mint én! Röhögök a nyomorultságomon! :D

2020. okt. 15. 22:40
 92/115 anonim ***** válasza:
100%

De ha lenne erre számodra is működő módszer, akkor változtatnál az életeden?

Még mindig nem értem, miért nem válsz el. Ennél nyomorúságosabban már úgysem éreznéd magadat, akkor meg nem mindegy?

2020. okt. 15. 23:44
 93/115 anonim ***** válasza:
100%

Hát itt sokkal nagyobb problémák vannak kérdező, mint a szexhiányod. A végére azért egész emberivé váltál a hozzaszolasaiddal.

Én a helyedben elválnék , egy hazugságban éltek, ennél egyedül is boldogabb lehetnél. Egy ilyen házasság csak elpusztít, felemészt .

2020. okt. 16. 04:41
 94/115 A kérdező kommentje:
Ilyen korban már nem lehet ugrálni, azok a fiatal évek meg már elmúltak.
2020. okt. 16. 12:33
 95/115 anonim ***** válasza:
100%

Mindent lehet, csak akarni kell. Persze nem akarlak rábeszélni.

Lehet, hogy még előtted van 30-40-50 év is ..

2020. okt. 16. 13:20
 96/115 anonim ***** válasza:
46%
#94: ezt hogy érted? Téged megzsarolt / zsarol valamivel a feleséged?
2020. okt. 16. 14:34
 97/115 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak az a te hibád, hogy elvetted, hanem az is, hogy évekig ültél a langyos kakiban és inkább prostiztál, mint hogy felvállald a döntésed következményét. Itt is látszik a válaszaidból, hogy csak sopánkodni tudsz. A pszichológus senkivel kapcsolatban nem tanácstalan, aki akarja a változást. De ha oda is csak panaszkodni jártál és elmondani hogy miért nem tudsz változtatni, akkor ő nem tud segíteni rajtad. Neked magadnak kell az életedet felépíteni. Egy válás mindkettőtöket megviselne, viszont utána anyagilag talpra tudnál állni, és ennél egyedül is jobb már megbocsáss.
2020. okt. 16. 15:21
 98/115 A kérdező kommentje:
Értem én hogy mit mondtok, de nem tudok elválni. Az okot nem írom le, mert az nem ebbe a kategóriába való, arról vitatkozni meg tényleg nem akarok. Az is h*lyén hangzana, hogy gyerekek, tudom mi és miért történik, de ezt ember képtelen megoldani? Mert kb. ez a helyzet. Alapból én is úgy reagálnék mint ti, mivel kívülállók vagytok. Az élet nem csak annyi amennyit láttok, vagy amit kigondoltok. Mivel ez már egy merőben más téma, nem is akarom feszegetni.
2020. okt. 16. 15:35
 99/115 anonim ***** válasza:
Jól van, te életed, te döntésed. De ne a nőket szidd a felséged helyett.
2020. okt. 16. 15:38
 100/115 A kérdező kommentje:

Az én világom drasztikusan másabb mint egy átlag emberé. Sokszor irigylem is őket. A lényeg az, hogy nem válhatok el, és le kell húznom az életem ebben a sikertelenségben. Ezen az ég világon senki sem tud változtatni még én sem. Maga a feleségem sem az aki, de már tényleg nem akarom bonyolítani a sztorit. Van még két ember a múltamból, aki kulcsszerepet játszik ebben az egészben.

Egyébként erről lehetnek egy laza thrillert forgatni.

2020. okt. 16. 15:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!