Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez nem ciki egy feleségnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem ciki egy feleségnek?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy prostival(+ más egyebet is csináltunk), és megkérdeztem, hogy tudja-e hogy kik alkotják a kliens körét. Azt mondta 95%-ban nős férfiak, 30-60 évesig. A miértre meg az volt a válasz, hogy általában vagy eleve nincs szex, vagy felszínes és nem kapnak semmi izgalmat. Mondjuk ezt igazolom én is, de nem gondoltam volna, hogy arányaiban ekkora lesz a halmaz.

Most a feleségeket kérdezem! Nem ciki az nektek hogy a férjetek kibulizik egy alibit, majd elmegy egy prostihoz a hátatok mögött? Vagy nem értitek azt, hogy haláli unalmasak vagytok az ágyban? Akinek nem inge ne vegye magára, csak én is ledöbbentem hogy 95% házas férfi.

2020. okt. 14. 15:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/115 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, fitt és sportos, szép és csinos, semmi különös.

Naponta kívánom a szexet a férjemmel, akinek elég heti 2!!!

Mindig én “játszom” vele, tele vagyunk ilyen kis cuccokkal, sokszor beöltözök neki, nálunk plüssbilincs is van.

Mégis azt érzem, NEM ÉRTÉKELI. A lámpát lekapcsolja, csak az ágyban vagyunk ...

2020. okt. 14. 22:46
 42/115 A kérdező kommentje:
Sajnos ritkán jön össze tökéletes párosítás. Én meg heti 1X járok el otthonról, 30-40EFt egy kör. Átlagban havi 150 megy el erre. Pedig nekem menne a heti 5 is, de nincs kivel. Valahol sajnálom az ilyenre ezt a pénzt, mert tudom, másoknak ennyi a havi bevételük.
2020. okt. 14. 23:21
 43/115 anonim ***** válasza:
39%

Mi a francért nem válsz el?

Keress már egy olyan nőt, akivel tudsz szexelni.

Gusztustalan, hogy olyan nőhöz egyáltalán hozzáérsz, akit előtted ezer kéz fogdozott meg.

A feleséged meg egy fap.na, ő is szégyellheti magát.

Szép egy pár.

2020. okt. 14. 23:27
 44/115 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként azon nem gondolkodtál, hogy a felgyülemlett szexuális energiát valami értelmesebb dologban éld ki? Komolyabb hobbi: modellezés, olvasás, maratonfutás, művészetek, zene. Csak azért kérdezem, mert én 30 éves férfi vagyok, és sosem volt nőhöz közöm, mert nem adottak a körülmények és balek is vagyok. Szóval én már azért megtanultam átcsatornázni ezeket a dolgokat, persze nem 100%-ban, de nagyrészt.
2020. okt. 14. 23:30
 45/115 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam prostinál, technikailag nagyon ügyes volt, jó volt, élvezte ő is, pedig nem akarta.

Csak a legfontosabb része maradt el, hogy a végén összebújva aludjunk el.

Q nagy ürességet éreztem.

Szóval nekem nem jött be.

A feleségedet meg sajnálom, de te se hidd, hogy ez örökké így fog menni.

2020. okt. 14. 23:37
 46/115 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont.

Utána együtt elaludni ...

2020. okt. 14. 23:59
 47/115 anonim ***** válasza:
75%

"élvezte ő is, pedig nem akarta."

Ez a műsor része. Van még ezt beveszi?

2020. okt. 15. 00:40
 48/115 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lett gyereketek?
2020. okt. 15. 01:05
 49/115 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom neked is alacsony a libidód így nem tűnt fel mi a helyzet, csak évek múlva kezdtél el gondolkodni, hogy váltani kellene... Mert csak hogy tudd egy egészséges férfi megőrülne egy hónap kiéhezettség után, nem hogy még elégedettségét fejezze ki mennyire tuti ez a felállás. Majdnem hogy úgy akarod beállítani, mint ha követendő példa lenne. Nem csodálkoznék, ha kiderülne majd, hogy végig szeretőt tartott a nejed, mert lehet, csak téged nem kívánt eléggé. Persze ne így legyen... Az meg, hogy felajánlottad, hogy fizetsz neki egy fiút, nem bizonyíték semmire. A legtöbb ember elutasítaná ezt az ajánlatot a párjától, mert az úgy már nem izgi, meg van akiknek működik még a lelkiismerete, és az nem engedi, hogy megtegye a másik előtt.
2020. okt. 15. 01:18
 50/115 anonim ***** válasza:
82%
Es neked nem ciki, hogy a husz evvel fiatalabb jo testu villanyszerelot te fizeted, es a feleseget dongeti? Naugye.
2020. okt. 15. 01:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!