Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem ciki egy feleségnek?
Beszélgettem egy prostival(+ más egyebet is csináltunk), és megkérdeztem, hogy tudja-e hogy kik alkotják a kliens körét. Azt mondta 95%-ban nős férfiak, 30-60 évesig. A miértre meg az volt a válasz, hogy általában vagy eleve nincs szex, vagy felszínes és nem kapnak semmi izgalmat. Mondjuk ezt igazolom én is, de nem gondoltam volna, hogy arányaiban ekkora lesz a halmaz.
Most a feleségeket kérdezem! Nem ciki az nektek hogy a férjetek kibulizik egy alibit, majd elmegy egy prostihoz a hátatok mögött? Vagy nem értitek azt, hogy haláli unalmasak vagytok az ágyban? Akinek nem inge ne vegye magára, csak én is ledöbbentem hogy 95% házas férfi.
De ha a libidótok eltérő, miért kellene cikinek éreznie hogy prostihoz jársz?? Tehet róla hogy neki alacsonyabb? Te többször kívánod. Ilyen vagy. Ő meg olyan. Menj prostihoz szép csendben, ne is tudjon róla, mert ahogy irod így megmarad a család. De miért neki kellene cikinek érezni ezt??
Én egyébként ugyanazt élem meg mint te, csak fordítottan, én vagyok a nő. De egy percig sem gondolom hogy a párom hibás lenne abban hogy én tilosban járok. Neki kisebb az igénye ennyi.
Alt kenyelemből jarnak prostihoz, ott nem kell jópofizni, adni semmit a dohányon kívül, minden a kliensről szól, és minimális alkalmazkodást igényel. Tiszta sor. Praktikus, mindenki azt kapja amit szeretne. Ehhez képest egy feleségnek pl. nézni kell az aktuális hangulatát, kedvét, ciklusát, igényeit, beszélgetni, meghallgatni a baját stb. A férfiak meg csak egyszerűen izélni akarnak minél könnyebb útvonalon, minél gyorsabban. :)
Mondjuk ha probléma van otthon a szexszel az szerintem nem automatikusan a nő hibája lehet, nem tudom ezt miből gondolod, ezért sem értem miért a nőnek a ciki, inkább a férfinek mert nem tud rendesen kommunikálni.
24 évig éltem házasságban, prosti szóba se jött.
Volt pár kitérő, az tény, de annak inkább érzelmi alapja volt nem a szex.
"Azért vannak dolgok amiket nem lehet megbeszélni, vagyis nem lehet megoldani. Pl. az eltérő libidót."
És ez a helyzet (eltérő libidó) mindig fennállt kettőtök között, kérdező?
A feleség ezt ingyen bonyolítja a szeretőjével, aki a férjével ellentétben még tud teljesíteni.
És 95% tuti nem igaz.
"Azért vannak dolgok amiket nem lehet megbeszélni, vagyis nem lehet megoldani. Pl. az eltérő libidót. Ezen mit lehet megbeszélni? Én heti 5X simán csinálnám, a feleségem meg 5 havonta 1X. Ezen mit lehet megbeszélni?"
Ez esetben nem kellett volna összeházasodni. Ha meg közben történt, akkor el kell válni.
Arra amúgy nem gondolsz, hogy ezek a nők azért nem akarnak szexelni, mert szar ezekkel a pasikkal a szex? Tolnak kettőt, letrutyiznak, te meg oldd meg magadnak.
Kétlem, hogy egy átlag prostinak 95%-ban házas férfiak a kliensei. Biztosan van sok ilyen is, de elegendő csak itt körülnézni ahhoz, hogy lásd kik járnak rendszeresen prostihoz. Rengetegen vannak olyanok, akiknek épp nincs kapcsolata nővel, vagy sosem volt. És olyanok, akik nem tudnak, vagy nem akarnak még egy alkalmi kapcsolatot sem fenntartani, mert nem kell az "egész csomag", csak a szex. Ha valaki azért megy, mert a feleséggel nem elég jó, az nemcsak a feleségnek ciki, hanem a férfinek is. Nagyon ritka, hogy a férj tényleg mindent megtesz annak érdekében, hogy a feleségével legyen jó. Ha annyira különbözőek az igények, hogy képtelenek megoldást találni, nem ciki elválni.
Szerintem legalább annyi nő van, aki elégedetlen otthon a szexel, mint férfi. Ez egyik félnek sem mentség, hogy a másik háta mögött félrelépjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!